phone ‎+373 781 69 900 local_post_office turbotamd@gmail.com

SERVICII

SERVICII — «Zabota» a spitalului – ajutor profesional pentru persoanele grave bolnave

«Zabota» a spitalului – ajutor profesional pentru persoanele grave bolnave

Nivelul de trai al pacientului va depinde de calitatea îngrijirii pentru el. Personalul și medicii din ospiciul privat vor face tot ce este posibil pentru a se asigura că persoana a petrecut ultimele luni din viață fără durere și înconjurată de bunăvoință absolută.

Spitalul din Chișinău este un loc plăcut, luminos și curat, unde pensiunile sunt sub supravegherea medicilor. Personalul cu grijă le oferă un confort maxim și ameliorarea durerii la timp.

Asistența medicală la timp este oferită indiferent de diagnosticare. Să trăiești într-un spital poate să distragă o persoană de la boli și să lumineze ultimele luni sau săptămâni din viața sa.

Ce oferă ospiciile de îngrijire pentru persoanele în vârstă?

Instituția a fost creată urmând exemplul unor astfel de ambulatorii din SUA și Europa, astfel încât pacienții bolnavi grav vor primi asistență calificată în conformitate cu standardele europene. Spitalul angajează specialiști calificați: defectologi, psihologi, medici și îngrijitori cu experiență.

La selectarea angajaților pentru o instituție medicală, a fost luată în considerare atitudinea candidaților față de persoanele care au nevoie de asistență specială. O persoană bolnavă finală va fi înconjurată de îngrijire, atenție și îngrijiri medicale adecvate.

Хоспис в Кишиневе

 

Supraveghere medicală și reabilitare

Asistenții calificați vor ajuta în timp util și complet, ținând cont de caracteristicile organismului și de starea actuală. Sunt calificați pentru a determina rapid cauzele oricărei probleme fiziologice și pentru a găsi soluția optimă. Angajații Hospice monitorizează cu atenție faptul că oaspeții respectă toate cerințele medicale.

Îngrijire de zi și de noapte

Asistentele monitorizează îndeaproape starea fizică și mentală a pacienților. Pacienții pot efectua în mod regulat apeluri video cu rude, prieteni și rude, astfel încât să nu se simtă inutili și uitați. Acest lucru ajută la reducerea stresului cauzat de o boală gravă.

Condiții de viață confortabile

Am amenajat camere spațioase, luminoase (paturi individuale sau multiple), fără praguri, cu ușile largi și mobilier adaptat caracteristicilor fiziologice ale persoanelor în vârstă și ale persoanelor slabe (cu capacitatea de a se deplasa).

Confort maxim pentru pacienții la pat

Saltelele anti-decubit și procedurile speciale de igienă susțin starea pacienților cu paturi. Personalul clinicii le oferă primul ajutor în timp util, distrează consilierii cu o conversație și răspunde la toate întrebările vârstnicilor. De asemenea, oamenii au ocazia să informeze personalul despre nevoile și dorințele lor non-stop.

Sprijin psihologic și abordare individuală

Pentru fiecare pacient este organizat un timp de odihnă interesant, ținând cont de capacitățile sale și starea de sănătate. Asistenții știu să distragă o persoană grav bolnavă de gândurile de moarte, să o scoată dintr-o stare deprimată și să lumineze ultimele zile, săptămâni și luni din călătoria vieții lor. Practică o abordare individuală, ținând cont de nevoile sociale, spirituale și morale ale unei persoane. Îngrijirea are ca scop menținerea conștiinței și a interesului pentru realitatea înconjurătoare.

Medicii compun un program individual de asistență medicală pentru fiecare pacient, ținând cont de toate caracteristicile bolilor sale, iau în considerare cu atenție dorințele pacientului și monitorizează starea de bine a acestuia.

Mâncare bună de 5 ori pe zi

Meniurile sunt create individual pentru fiecare persoană, ținând cont de dorințele și recomandările medicului curant. Asistentele hrănesc pacienții cu paturi care nu sunt capabili să mănânce singuri.

Un ospiciu privat din Chișinău „Îngrijire” organizează toate serviciile de care oaspeții au nevoie, folosindu-și experiența în îngrijirea bătrânilor. Spitalul este situat într-o zonă curată ecologic, cu un bun schimb de transport. Pacienții care se pot deplasa se vor putea plimba pe teritoriul aerului curat. Îngrijirea este menită să mențină inteligența, să reducă sau să elimine durerea și să îmbunătățească calitatea vieții la maximum. Rămânând într-un ospiciu, oamenii nu se simt izolați de societate și singuri. Comunică în mod regulat cu alți oaspeți, personal și un psiholog, iar rudele și prietenii îi pot vizita oricând. Socializarea are un efect pozitiv nu numai asupra emoționalului, ci și asupra stării fizice a pacienților.

Clinicile private câștigă în comparație cu spitalele de stat în orice, pentru că aici oamenii nu „își trăiesc” viața, ci mai degrabă își desăvârșesc în mod sigur căile de viață în condiții confortabile și într-o atmosferă de prietenie maximă.

«Zabota» a spitalului - ajutor profesional pentru persoanele grave bolnave - doctor img2 150x150
Богдан Громов
Специалист пансионата для пожилых людей "Забота"
Дата публикации: februarie 4, 2020