phone ‎+373 781 69 900 local_post_office turbotamd@gmail.com

SERVICII

SERVICII — Pensie pentru persoanele în vârstă cu demență

Pensie pentru persoanele în vârstă cu demență

O persoană care suferă de demență (demență senilă) devine neajutorată ca un copil și are nevoie de supraveghere constantă și de ajutor în îndeplinirea celor mai simple sarcini zilnice. Are nevoie de asistență medicală calificată. Deși demența nu este curabilă, puteți încetini procesul patologic, puteți restabili parțial abilitățile și funcțiile pierdute, puteți îmbunătăți calitatea vieții pacientului.

Pentru judecată, este imposibil să se obțină un astfel de rezultat la domiciliu, astfel încât cea mai bună cale de ieșire va fi să se adreseze la o pensiune privată pentru persoanele în vârstă „ZABOTA”, specializată în acordarea ajutorului clienților cu demență diagnosticată.

Condiții de cazare

La Pensiunea „ZABOTA” pentru persoanele în vârstă, care suferă de demență senilă, au fost create condiții excelente. Pensiunea este amplasată în camere confortabile (1, 2 sau 3 camere), dotate cu tot ce este necesar. Atunci când alegeți o cameră, angajații se concentrează pe starea persoanei și caracteristicile sale psihologice.

Pentru a ajuta o persoană să se recupereze și să împiedice progresia ulterioară a demenței, este necesar un program special de reabilitare, care este dezvoltat conform schemei individuale, pe baza analizei anamnezei colectate și a diagnosticului preliminar.

Cursul terapeutic include tehnici:

 • lucrul individual cu psihologul, consultarea psihologică;
 • psihoterapia de grup;
 • gimnastica respiratorie;
 • exerciții pentru restabilirea funcției de vorbire;
 • terapia prin artă;
 • exerciții care vizează dezvoltarea abilităților motorii fine.

Pensiunile joacă jocuri educative, fac plimbări în aer liber, repetă poveștile și cântecele familiare. În combinație cu îngrijirea profesională și competentă — acest lucru vă permite să obțineți rezultate excelente, chiar și în cele mai dificile cazuri clinice.

Servicii pentru oaspeți cu demență

Pensiunea oferă următoarele tipuri de servicii:

 • controale medicale regulate;
 • monitorizarea zilnică, monitorizarea sănătății pacientului și eficacitatea tratamentului;
 • nutriție optim echilibrată cu cinci mese, dezvoltată individual de un dietetician profesionist;
 • lecții cu animatori care contribuie la restabilirea memoriei, vorbirii, abilităților motorii fine;
 • elaborarea unui program individual de reabilitare;
 • ajutor în socializare și adaptare socială;
 • îngrijire competentă, ajutor în pansament, masă, proceduri de igienă;
 • servicii medicale;
 • organizarea timpului liber și a timpului liber.

Este foarte important ca o persoană să primească ajutor psihologic calificat și sprijin. Persoanele cu demență senilă sunt predispuse la schimbări bruște de dispoziție, pierderi de memorie, anxietate inutilă, iritabilitate. Prin urmare, chiar și rudele cele mai iubitoare pot fi dificil de a interacționa cu ei. Cu toate acestea, personalul cu experiență, calificat al pensiunii „turbot” tolerează astfel de manifestări în comportamentul pensiilor, știu cum să găsească o abordare specială pentru fiecare, să ajute la ameliorarea tensiunii, să stabilizeze starea psihoemoțională.

Persoanele cu demență senilă tind să se afle în izolare socială, să nu iasă din casă, să nu poată comunica cu nimeni, ceea ce afectează negativ starea și evoluția bolii. Pensiunea privată vă permite să rezolvați această problemă. Pentru pensionari, aici sunt organizate în mod regulat diverse evenimente culturale și de masă, sunt organizate grupuri de interese, există posibilitatea unei comunicări normale cu colegii.

La Pensiunea privată „ZABOTA” puteți apela și conveni asupra spitalizării. Înainte de aceasta, puteți veni și puteți vedea condițiile de trai, puteți discuta despre cursul terapiei.

Pensie pentru persoanele în vârstă cu demență - doctor img2 150x150
Богдан Громов
Специалист пансионата для пожилых людей "Забота"
Дата публикации: iulie 26, 2019