phone ‎+373 781 69 900 local_post_office turbotamd@gmail.com

DESPRE NOI

Пансионаты для пожилых людей «ЗАБОТА»

Despre noi
Ritmul modern al vieții nu vă permite să vă îngrijiți acasă pentru un pacient sau un bătrân bolnav de demență senilă. În acest caz, chiar și o asistentă medicală nu poate crea condiții complet sigure și nu poate oferi muniție non-stop. Singura cale de ieșire este o pensiune privată în care persoanele în vârstă vor fi înconjurate de îngrijire și căldură. Această instituție este pensiunea „ZABOTA”.
Principiile noastre
În Occident, Hospice, pensiuni și case de internat pentru persoanele în vârstă sunt în cerere bine meritată. Punerea unei rude în vârstă sub custodie nu este considerată ceva rușinos sau criminal. În țara noastră, astfel de instituții nu au apărut cu mult timp în urmă. La crearea pensiunii „ZABOTA” am luat toate cele mai bune din experiența de peste hotare, am adăugat sinceritatea noastră națională și respectul față de bătrânețe.
Pensiunea noastră a devenit cunoscută. Popularitatea și calitatea înaltă a serviciului este deja faptul că mai mult de 15% din contracte sunt încheiate cu oameni cărora ni s-au recomandat prieteni, cunoștințe, rude.
Pensiunea are doar cadre cu înaltă calificare, cu experiență-medici, psihologi, defectologi, animatori, asistente medicale profesionale. Există mai mult de 50 de persoane și toată lumea a luat în considerare calificările și atitudinile față de persoanele în vârstă. Din moment ce un sentiment de empatie, căldură, compasiune, respect este atât de important pentru persoanele în vârstă, detașat de vatra familiei.
Pensiunea noastră
Principiul nostru de bază este de a asigura o vârstă decentă. Pensiunea noastră se află în camere confortabile, spațioase și luminoase. Toate mobilierul este creat ținând cont de nevoile și caracteristicile activității motorii a unei persoane în vârstă. Lipsa pragurilor, deschideri largi ale ușilor, rampe, balustrade vă permit să vă mișcați liber pe cărucioare, cu pietoni sau cârje.
În camerele de bătrâni înconjoară Gizmos lor drăguț inima. Curățenia este susținută de personalul pensiunii. Deci, ocupanții au întotdeauna ordine, curățenie, aer curat și un pat curat.
În jurul carcaselor, o zonă verde mare, în care este frumos să mergeți, să petreceți timp în aer liber, să citiți sau să faceți lucrul manual. Alei umbrite, foișoare confortabile, colțuri izolate pentru relaxare va ajuta să fie întotdeauna în formă bună și o stare de spirit buna, respira aer curat.
Alimentația cu cinci mese oferă organismului toate vitaminele și mineralele necesare. Dieta este alcătuită de nutriționiștii noștri. Ei iau în considerare starea de pensiuni, dorințele individuale, caracteristicile legate de vârstă ale sistemului digestiv. O alimentație echilibrată nu este doar benefică. Bucătarii noștri pregătesc mâncăruri delicioase, variate.
Majoritatea persoanelor în vârstă nu au avut ocazia să mănânce atât de acasă. Din cauza stării slabe, nu au putut cumpăra adesea produse. Independent de gătit, uitat să mănânce. Cei care întâmpină dificultăți în a mânca ajută îngrijitorii noștri.
Agrement și divertisment
Fiecare pensiune este mereu ocupat. El este implicat în activități de grup interesante, jocuri de colaborare, participarea la concerte și Concursuri. Animatorii ajută să se distreze și să-și petreacă în mod activ timpul liber. Pentru cei care doresc să se pensioneze, este oferită o astfel de oportunitate. Pensiunea dispune de o bibliotecă vastă, o sală mare pentru vizionarea filmelor și a emisiunilor TV, colțuri confortabile pentru conversații private și chat cu vizitatorii.
Foarte des, oamenii amână activitățile de hobby sau de afaceri interesante pentru mai târziu. În pensiune, oricine poate învăța să cânte, să deseneze, să sculpteze. Pentru astfel de ocupații, pensionarii stăpânesc noi cunoștințe și abilități. Ele ajută la menținerea acuității mintale, susțin abilitățile motorii fine și interesul pentru viață.
Jocurile și exercițiile speciale au un efect terapeutic-persoanele care au suferit un accident vascular cerebral sau un atac de cord se recuperează mai repede. Pensiunea găzduiește sărbători la domiciliu, la care pot participa persoane apropiate de pensiuni. Psihologii sunt monitorizați vigilent pentru starea psihoemoțională. Ele ajută să se adapteze mai repede, să scadă stresul, să elimine depresia, să se simtă necesar, Activ, Vesel.
Pensiunea „ZABOTA” este o instituție modernă, unde tuturor celor nevoiași li se oferă adăpost și îngrijire medicală. Demnă de bătrânețe nu este un mit. Pensiunea privată este cea mai bună scăpare de singurătate, neputință și boală.

Beneficiile

Îngrijire 24 de ore

Vârstnicii noștri primesc îngrijiri medicale non-stop, îngrijire calificată și atenție. În complexul nostru, totul este adaptat nevoilor persoanelor în vârstă, ținând cont de vârsta și caracteristicile fizice ale acestora.

Personal calificat

Tot personalul este profesionist medical calificat, cu experiență în îngrijirea persoanelor în vârstă.

Divertisment variat

Încercăm să diversificăm cât mai mult evenimentele pentru fiecare zi - aranjăm sarcini tematice, seri de cântece, domino, șah, dame, backgammon, loto și alte activități interesante.

Programe de tratament individual

Programe de reabilitare individuală pentru cei care tocmai s-au întors de la spital. De asemenea, masaj de reabilitare motorie, gimnastică medicală, antrenament pe simulatoare.

Îngrijire de bătrâni de calitate

Crearea condițiilor de viață confortabile (curățarea zilnică a camerelor, schimbarea lenjeriei de pat, spălarea hainelor, asistență în îngrijirea unui animal de companie, dacă există)

Alimentație dietetică

5-ore nutriție individuală echilibrată special pentru vârstnici. Zilnic - fructe!