phone ‎+373 781 69 900 local_post_office turbotamd@gmail.com

Case private pentru persoanele în vârstă

ZABOTA

Pensiunea "ZABOTA" este o instituție modernă, unde tuturor celor nevoiași li se oferă adăpost și îngrijire medicală. Demnă de bătrânețe nu este un mit. Pensiunea privată este cea mai bună scăpare de singurătate, neputință și boală.

Beneficiile

Îngrijire 24 de ore

Vârstnicii noștri primesc îngrijiri medicale non-stop, îngrijire calificată și atenție. În complexul nostru, totul este adaptat nevoilor persoanelor în vârstă, ținând cont de vârsta și caracteristicile fizice ale acestora.

Personal calificat

Tot personalul este profesionist medical calificat, cu experiență în îngrijirea persoanelor în vârstă.

Divertisment variat

Încercăm să diversificăm cât mai mult evenimentele pentru fiecare zi - aranjăm sarcini tematice, seri de cântece, domino, șah, dame, backgammon, loto și alte activități interesante.

Programe de tratament individual

Programe de reabilitare individuală pentru cei care tocmai s-au întors de la spital. De asemenea, masaj de reabilitare motorie, gimnastică medicală, antrenament pe simulatoare.

Îngrijire de bătrâni de calitate

Crearea condițiilor de viață confortabile (curățarea zilnică a camerelor, schimbarea lenjeriei de pat, spălarea hainelor, asistență în îngrijirea unui animal de companie, dacă există)

Alimentație dietetică

5-ore nutriție individuală echilibrată special pentru vârstnici. Zilnic - fructe!

Pensii pentru persoanele în vârstă ZABOTA

Principiul nostru de bază este de a asigura o vârstă decentă. Pensiunea noastră se află în camere confortabile, spațioase și luminoase. Toate mobilierul este creat ținând cont de nevoile și caracteristicile activității motorii a unei persoane în vârstă. Lipsa pragurilor, deschideri largi ale ușilor, rampe, balustrade vă permit să vă mișcați liber pe cărucioare, cu pietoni sau cârje.În camerele de bătrâni înconjoară Gizmos lor drăguț inima. Curățenia este susținută de personalul pensiunii. Deci, ocupanții au întotdeauna ordine, curățenie, aer curat și un pat curat.În jurul carcaselor, o zonă verde mare, în care este frumos să mergeți, să petreceți timp în aer liber, să citiți sau să faceți lucrul manual. Alei umbrite, foișoare confortabile, colțuri izolate pentru relaxare va ajuta să fie întotdeauna în formă bună și o stare de spirit buna, respira aer curat.Alimentația cu cinci mese oferă organismului toate vitaminele și mineralele necesare. Dieta este alcătuită de nutriționiștii noștri. Ei iau în considerare starea de pensiuni, dorințele individuale, caracteristicile legate de vârstă ale sistemului digestiv. O alimentație echilibrată nu este doar benefică. Bucătarii noștri pregătesc mâncăruri delicioase, variate.Majoritatea persoanelor în vârstă nu au avut ocazia să mănânce atât de acasă. Din cauza stării slabe, nu au putut cumpăra adesea produse. Independent de gătit, uitat să mănânce. Cei care întâmpină dificultăți în a mânca ajută îngrijitorii noștri.

Servicii

Pensiune Recuperare Accident Vascular Cerebral Moldova Chișinău

Un accident vascular cerebral este o tulburare circulatorie acută în creier, care durează mai mult de o zi. Ea apare…

arrow_right_altMai multe detaliiarrow_right_alt

«Zabota» a spitalului – ajutor profesional pentru persoanele grave bolnave

Nivelul de trai al pacientului va depinde de calitatea îngrijirii pentru el. Personalul și medicii din ospiciul privat vor face…

arrow_right_altMai multe detaliiarrow_right_alt

Pensie pentru pacienții cu pat și avantajele acesteia

Îngrijirea pacienților este o sarcină dificilă, responsabilă, care necesită nu numai o cantitate mare de timp, ci și anumite abilități….

arrow_right_altMai multe detaliiarrow_right_alt
Aflați mai multe

Scrie-ne ce te interesează

Scrieți-ne și vom fi fericiți să vă răspundem

Recenziile clienților noștri

Datorită acestei pensiuni a reușit să asigure îngrijirea adecvată a bunicului meu, pentru că eu însumi nu am reușit din cauza muncii. Mulțumesc.

На время восстановления после болезни, сын отправил меня в ваш пансионат. Период восстановления составлял 3 месяца и это время пролетело незаметно так как в пансионате были комфортные условия и люди для общения

Все отлично, бабушка проживает в пансионате уже 7 месяцев. Во время праздников, когда собираемся вместе, про пансионат отзывается хорошо

Когда стало слишком затратно по времени ухаживать за находящим дедушкой, было принято решение отправить его в пансионат, по началу он был не сильно доволен, но когда он привык и завел знакомых, эму стало нравиться.

Leonid - zy pC5SRrM4Leonid
Иванова Людмила - feedback picИванова Людмила
Петров Иван - RoQxB0WTF sПетров Иван
Лида - 6d3mZ mP26E 1Лида

Azil Pentru Batrani Chisinau

Azilul de bătrâni reprezintă un cămin cu încăperi confortabile, spațioase și călduroase, un local în care mobilierul este confecționat ținând cont de necesitățile și caracteristicile activității fizice a persoanei în vârstă, cu vecini binevoitori, activități interesante, aer proaspăt și cel mai important – vă oferă îngrijirea permanentă a celor dragi.

Cu toții simțim necesitatea de a ni se arăta atenție și dragoste, iar cu înaintarea în vârstă aceasta nu face decât să se intensifice. Întrucât, aceasta se manifestă în toate, în cazul când bunica se trezește dimineața devreme și
pregătește micul dejun, sau când bunicul își transmite unoștințele și deprinderile sale nepoților.

Trăim prezentul și în rutina activităților zilnice, ca urmare a lipsei de timp, nu le acordăm o atenție corespunzătoare rudelor noastre în vârstă, necesitate de care au nevoie atât de mult.

Azilul de bătrâni din Chișinău se va îngriji de părinții și bunicii dumneavoastră. Condiții confortabile, îngrijire non-stop, activități interesante, precum și o abordare specială a fiecărei inimi singuratice.

Aziluri de bătrâni din Moldova

Posibilitatea de a te simți fericit și nicidecum singuratic – aceasta și reprezintă fericirea.

Lumea din prezent este o cursă continuă în care tindem să devenim cei mai de succes, mai inteligenți, mai puternici, și ca rezultat sacrificăm ceia ce avem mai prețios – timpul. În astfel de condiții, ne este dificil să-i înconjurăm cu afecțiune și să le acordăm o atenție suficientă celor dragi. Spre regret, bătrânețea este cel mai neașteptat proces care ne va afecta pe fiecare dintre noi. Iar cu fiecare an devine tot mai dificil să avem grijă de persoanele în vârstă.

Azilul de bătrâni din Moldova este dispus să asigure o îngrijire adecvată prin atenția și titudinea sa primitoare. Personalul înalt calificat și cu experiență al pensiunii vă garantează îngrijire și atenție permanentă. Ce ar putea fi mai plăcut decât conștientizarea faptului, că cei dragi se află în siguranță și în condiții confortabile!

Prețurile la aziluri de bătrâni din Chișinău

Pensiunea pentru persoanele vârstnice le va înfrumuseța viața cu momente plăcute, o varietate de posibilități, noi deprinderi pentru care mereu nu se ajungea suficient timp.

Șahul, lucrul manual, pictatul, cântatul, și acestea cuprind doar o mică parte din modalitățile prin care vă puteți diversifica timpul liber. O bibliotecă spațioasă, un cinematograf confortabil cu o varietate de filme și emisiuni TV, participarea la diverse concursuri, precum și multe altele.

O atenție deosebită în pensiune este acordată comunicării. Ei bine, cu toții avem nevoie de prieteni. Vă garantăm petrecerea timpului în mod minunat și o bună dispoziție. Plimbări în aer liber și o alimentație echilibrată si variată realizată de cei mai buni nutriționiști. De asemenea, nu s-a trecut cu vederea și nici faptul, că persoanele în vârstă vor să se simtă importante și utile.

Pentru a contribui la îmbunătățirea stării emoționale a rezidenților noștri, printre personalul pensiunii este prezent și un psiholog de categorie superioară.

Prețurile la azilurile de bătrâni din Chișinău sunt stabilite în funcție de diverși factori:

  • Starea de sănătate a rezidentului;
  • Camera selectată;
  • Alimentația;
  • Disponibilitatea serviciilor suplimentare.

Toate pachetele de servicii includ: o alimentație variată de 3, 4 și 5 mese pe zi, îngrijire medicală necesară, proceduri de igienă, cazare în camere confortabile.

Pensiunea pentru persoanele vârstnice

Pensiunea pentru persoanele vârstnice poate fi cea mai bună soluție în cazul când vă este dificil să îngrijiți de ruda imobilizată la pat. De fapt, igiena personală, schimbarea hainelor și regătirea meselor poate fi uneori o provocare. E știut faptul, că îngrijirea celui imobilizat implică sacrificiu de timp și energie. Cea mai bună alegere poate fi o pensiune, locul unde pacientului i se garantează o atenție adecvată și îngrijire medicală corespunzătoare.

Personalul cu multă experiență în domeniu, este bine familiarizat cu modul de a asigura îngrijire excelentă, alimentație de calitate și proceduri de igienă. Pensiunea garantează posibilitatea unei examinări medicale cu regularitate, precum și un regim zilnic în care vârstnicii se pot odihni din plin și beneficia de timpul petrecut în pensiune.

Ce factori trebuie să luați în considerare când alegeți o pensiune pentru persoanele vârstnice:

  1. Locația – Zona înverzită, amenajată cu un parc frumos, cu bănci și terase.
  2. Personalul – Amabil și prietenos.
  3. Prețurile – Tipurile de servicii incluse în pachetele de servicii.
  4. Comodități în camere – Confortul camerei. Disponibilitatea cabinelor de duș și veceuri.
  5. Servicii suplimentare – Varietatea serviciilor suplimentare.

Ca urmare a îngrijirii adecvate, atenției, timpului liber, alimentației echilibrate și plimbărilor în aer liber, cei dragi se vor simți minunat și vă vor fi recunoscători pentru alegerea corectă.