‎+373 781 69 900 zabota.moldova@gmail.com Str. Bernardazzi, 12, mun. Chișinău

Azilul privat pentru persoanele în vârstă „Zabota”

ZABOTA

Pensiunea „Zabota” este o instituție modernă, unde tuturor persoanelor cu necesități li se oferă adăpost și asistență medicală. Bătrânețea nu este un mit. Pensiunea privată este cea mai bună evadare de la starea de singurătate, de neputință și de boală.

Beneficiile

Îngrijire 24 de ore

Oferim persoanelor în vârstă supraveghere medicală permanentă, îngrijire calificată și atenție. În complexul nostru, totul este adaptat potrivit necesităților persoanelor în vârstă, ținând cont de vârsta și caracteristicile fizice ale acestora.

Personal calificat

Întregul personal este compus din lucrători medicali profesioniști și calificați, cu experiență în îngrijirea persoanelor în vârstă.

Activități variate

Încercăm să diversificăm, cât mai mult posibil, evenimentele pentru fiecare zi – organizăm sarcini tematice, seri de cântece, jocuri de masă: domino, șah, dame, table, loto și alte activități interesante.

Programe individuale de tratament

Programe individuale de reabilitare pentru cei care tocmai s-au eliberat din spital. De asemenea, reabilitare motorie, masaj, gimnastică medicală, exerciții utilizând dispozitive ortopedice.

Îngrijire de calitate a vârstnicilor

Crearea condițiilor de viață confortabile (curățarea zilnică a camerelor, schimbarea lenjeriei de pat, spălarea hainelor, acordarea ajutorului în îngrijirea animalului de companie, în cazul prezenței acestuia).

Alimentație dietetică

Regim alimentar individual și echilibrat cu 5 mese pe zi, special elaborat pentru vârstnici. Zilnic se oferă fructe!

Pensiunea pentru persoanele în vârstă Zabota

Principiul nostru de bază este de a asigura o bătrânețe decentă. Rezidenții noștri locuiesc în camere confortabile, spațioase și luminoase. Tot mobilierul este creat ținând cont de necesitățile și caracteristicile activității motorii a persoanei în vârstă. Lipsa pragurilor, deschiderile largi ale ușilor, rampele, balustradele permit să vă deplasați liber când utilizați scaunele cu rotile, rolatoarele ortopedice sau cârjele.
În camere, bătrâni sunt înconjurați de lucruri și obiecte dragi inimii lor. Curățenia este întreținută de către personalul pensiunii. Prin urmare, rezidenții se pot bucura întotdeauna de ordine, beneficiind de curățenie, aer proaspăt și lenjerie curată. În jurul localului există o zonă mare înverzită, în care este plăcut să vă plimbați, să petreceți timp în aer liber, citind sau efectuând lucru manual.
Prezența aleilor umbrite, foișoarelor confortabile, colțurilor izolate pentru relaxare va contribui să fiți mereu într-o formă bună și cu o dispoziție excelentă, respirând aer curat.

Servicii

Дом престарелых в Кагуле

Возраст становится причиной того, что человеку становится невозможно жить одному. Дом престарелых города Кагул позволит…
Mai multe detalii

Дом престарелых в Яловенах

Сталкиваясь с болезнями пожилых близких, необходимостью обеспечить им достойный уход, дети начинают задумываться о том,…
Mai multe detalii

Сиделка в городе Бендеры

С возрастом человек может утратить возможность проживать самостоятельно, обслуживать себя, появляется потребность в организации быта,…
Mai multe detalii

Prețurile

PREȚ
(LEI/LUNĂ)

CAZARE

ALIMENTAȚIE

ÎNGRIJIRE

SERVICII MEDICALE

de la 13 000

3-4 persoane în cameră

«regim de alimentație îmbunătățit»

«îngrijire atentă»

echipament modern, camera, medicamente (afecțiuni acute, tratament privind procesele cronice), proceduri medicale de bază.

arrow_drop_down

de la 16 000

2 persoane în cameră

«regim de alimentație îmbunătățit»

«asistentă medicală de patronaj»

echipament modern, camera, medicamente (afecțiuni acute, tratament privind procesele cronice), proceduri medicale de bază.

arrow_drop_down

de la 20 000

1 persoană în cameră

«alimentație individuală»

«asistentă medicală de patronaj 24/7»

echipament modern, camera, medicamente (afecțiuni acute, tratament privind procesele cronice), proceduri medicale de bază.

arrow_drop_down

Scrieți-ne, ce vă interesează

  Recenziile clienților noștri

  Azil Pentru Batrani Chisinau

  Azilul de bătrâni reprezintă un cămin cu încăperi confortabile, spațioase și călduroase, un local în care mobilierul este confecționat ținând cont de necesitățile și caracteristicile activității fizice a persoanei în vârstă, cu vecini binevoitori, activități interesante, aer proaspăt și cel mai important – vă oferă îngrijirea permanentă a celor dragi.

  Cu toții simțim necesitatea de a ni se arăta atenție și dragoste, iar cu înaintarea în vârstă aceasta nu face decât să se intensifice. Întrucât, aceasta se manifestă în toate, în cazul când bunica se trezește dimineața devreme și pregătește micul dejun, sau când bunicul își transmite unoștințele și deprinderile sale nepoților.

  Trăim prezentul și în rutina activităților zilnice, ca urmare a lipsei de timp, nu le acordăm o atenție corespunzătoare rudelor noastre în vârstă, necesitate de care au nevoie atât de mult.

  Azilul de bătrâni din Chișinău se va îngriji de părinții și bunicii dumneavoastră. Condiții confortabile, îngrijire non-stop, activități interesante, precum și o abordare specială a fiecărei inimi singuratice.

  Aziluri de bătrâni din Moldova

  Posibilitatea de a te simți fericit și nicidecum singuratic – aceasta și reprezintă fericirea.

  Lumea din prezent este o cursă continuă în care tindem să devenim cei mai de succes, mai inteligenți, mai puternici, și ca rezultat sacrificăm ceia ce avem mai prețios – timpul. În astfel de condiții, ne este dificil să-i înconjurăm cu afecțiune și să le acordăm o atenție suficientă celor dragi. Spre regret, bătrânețea este cel mai neașteptat proces care ne va afecta pe fiecare dintre noi. Iar cu fiecare an devine tot mai dificil să avem grijă de persoanele în vârstă.

  Azilul de bătrâni din Moldova este dispus să asigure o îngrijire adecvată prin atenția și titudinea sa primitoare. Personalul înalt calificat și cu experiență al pensiunii vă garantează îngrijire și atenție permanentă. Ce ar putea fi mai plăcut decât conștientizarea faptului, că cei dragi se află în siguranță și în condiții confortabile!

  Prețurile la aziluri de bătrâni din Chișinău

  Pensiunea pentru persoanele vârstnice le va înfrumuseța viața cu momente plăcute, o varietate de posibilități, noi deprinderi pentru care mereu nu se ajungea suficient timp.

  Șahul, lucrul manual, pictatul, cântatul, și acestea cuprind doar o mică parte din modalitățile prin care vă puteți diversifica timpul liber. O bibliotecă spațioasă, un cinematograf confortabil cu o varietate de filme și emisiuni TV, participarea la diverse concursuri, precum și multe altele.

  O atenție deosebită în pensiune este acordată comunicării. Ei bine, cu toții avem nevoie de prieteni. Vă garantăm petrecerea timpului în mod minunat și o bună dispoziție. Plimbări în aer liber și o alimentație echilibrată si variată realizată de cei mai buni nutriționiști. De asemenea, nu s-a trecut cu vederea și nici faptul, că persoanele în vârstă vor să se simtă importante și utile.

  Pentru a contribui la îmbunătățirea stării emoționale a rezidenților noștri, printre personalul pensiunii este prezent și un psiholog de categorie superioară.

  Prețurile la azilurile de bătrâni din Chișinău sunt stabilite în funcție de diverși factori:

  • Starea de sănătate a rezidentului;
  • Camera selectată;
  • Alimentația;
  • Disponibilitatea serviciilor suplimentare.

  Toate pachetele de servicii includ: o alimentație variată de 3, 4 și 5 mese pe zi, îngrijire medicală necesară, proceduri de igienă, cazare în camere confortabile.

  Pensiunea pentru persoanele vârstnice

  Pensiunea pentru persoanele vârstnice poate fi cea mai bună soluție în cazul când vă este dificil să îngrijiți de ruda imobilizată la pat. De fapt, igiena personală, schimbarea hainelor și regătirea meselor poate fi uneori o provocare. E știut faptul, că îngrijirea celui imobilizat implică sacrificiu de timp și energie. Cea mai bună alegere poate fi o pensiune, locul unde pacientului i se garantează o atenție adecvată și îngrijire medicală corespunzătoare.

  Personalul cu multă experiență în domeniu, este bine familiarizat cu modul de a asigura îngrijire excelentă, alimentație de calitate și proceduri de igienă. Pensiunea garantează posibilitatea unei examinări medicale cu regularitate, precum și un regim zilnic în care vârstnicii se pot odihni din plin și beneficia de timpul petrecut în pensiune.

  Ce factori trebuie să luați în considerare când alegeți o pensiune pentru persoanele vârstnice:

  1. Locația – Zona înverzită, amenajată cu un parc frumos, cu bănci și terase.
  2. Personalul – Amabil și prietenos.
  3. Prețurile – Tipurile de servicii incluse în pachetele de servicii.
  4. Comodități în camere – Confortul camerei. Disponibilitatea cabinelor de duș și veceuri.
  5. Servicii suplimentare – Varietatea serviciilor suplimentare.

  Ca urmare a îngrijirii adecvate, atenției, timpului liber, alimentației echilibrate și plimbărilor în aer liber, cei dragi se vor simți minunat și vă vor fi recunoscători pentru alegerea corectă.