phone ‎+373 781 69 900 local_post_office turbotamd@gmail.com

Azilul privat pentru persoanele în vârstă „Zabota”

ZABOTA

Pensiunea „Zabota” este o instituție modernă, unde tuturor persoanelor cu necesități li se oferă adăpost și asistență medicală. Bătrânețea nu este un mit. Pensiunea privată este cea mai bună evadare de la starea de singurătate, de neputință și de boală.

Beneficiile

Îngrijire 24 de ore

Oferim persoanelor în vârstă supraveghere medicală permanentă, îngrijire calificată și atenție. În complexul nostru, totul este adaptat potrivit necesităților persoanelor în vârstă, ținând cont de vârsta și caracteristicile fizice ale acestora.

Personal calificat

Întregul personal este compus din lucrători medicali profesioniști și calificați, cu experiență în îngrijirea persoanelor în vârstă.

Activități variate

Încercăm să diversificăm, cât mai mult posibil, evenimentele pentru fiecare zi – organizăm sarcini tematice, seri de cântece, jocuri de masă: domino, șah, dame, table, loto și alte activități interesante.

Programe individuale de tratament

Programe individuale de reabilitare pentru cei care tocmai s-au eliberat din spital. De asemenea, reabilitare motorie, masaj, gimnastică medicală, exerciții utilizând dispozitive ortopedice.

Îngrijire de calitate a vârstnicilor

Crearea condițiilor de viață confortabile (curățarea zilnică a camerelor, schimbarea lenjeriei de pat, spălarea hainelor, acordarea ajutorului în îngrijirea animalului de companie, în cazul prezenței acestuia).

Alimentație dietetică

Regim alimentar individual și echilibrat cu 5 mese pe zi, special elaborat pentru vârstnici. Zilnic se oferă fructe!

Pensiunea pentru persoanele în vârstă Zabota

Principiul nostru de bază este de a asigura o bătrânețe decentă. Rezidenții noștri locuiesc în camere confortabile, spațioase și luminoase. Tot mobilierul este creat ținând cont de necesitățile și caracteristicile activității motorii a persoanei în vârstă. Lipsa pragurilor, deschiderile largi ale ușilor, rampele, balustradele permit să vă deplasați liber când utilizați scaunele cu rotile, rolatoarele ortopedice sau cârjele.

În camere, bătrâni sunt înconjurați de lucruri și obiecte dragi inimii lor. Curățenia este întreținută de către personalul pensiunii. Prin urmare, rezidenții se pot bucura întotdeauna de ordine, beneficiind de curățenie, aer proaspăt și lenjerie curată. În jurul localului există o zonă mare înverzită, în care este plăcut să vă plimbați, să petreceți timp în aer liber, citind sau efectuând lucru manual.

Prezența aleilor umbrite, foișoarelor confortabile, colțurilor izolate pentru relaxare va contribui să fiți mereu într-o formă bună și cu o dispoziție excelentă, respirând aer curat.

Servicii

Azilul de bătrâni din Rîbnița

Căminul De Bătrâni Rybnitsa Alegerea unui azil de bătrâni pentru persoana în vârstă nu este una dintre cele mai ușoare…

arrow_right_altMai multe detaliiarrow_right_alt

Azilul de bătrâni din Bender

Casă De Bătrâni Bender Bătrânețea poate fi marcată prin două stări: pace sufletească și singurătate. Simți pace sufletească atunci, când…

arrow_right_altMai multe detaliiarrow_right_alt

Azil De Bătrâni Din Tiraspol

Azilul de bătrâni din Tiraspol Azilul de bătrâni este locul în care persoanele în vârstă pot locui în condiții confortabile….

arrow_right_altMai multe detaliiarrow_right_alt
Aflați mai multe

Scrieți-ne, ce vă interesează

Scrieți-ne și noi vă vom răspunde cu plăcere

Recenziile clienților noștri

Datorită acestei pensiuni a reușit să asigure îngrijirea adecvată a bunicului meu, pentru că eu însumi nu am reușit din cauza muncii. Mulțumesc.

Pe perioada de recuperare în urma bolii, fiul m-a transferat la pensiunea dumneavoastră. Perioada de recuperare a durat 3 luni, iar acest timp a zburat repede, deoarece pensiunea mi-a oferit condiții confortabile și persoane pentru comunicare.

Totul este minunat, bunica mea locuiește în pensiune deja de 7 luni. Când ne întâlnim împreună în timpul sărbătorilor, ea se exprimă pozitiv despre pensiune.

Atunci când îngrijirea bunicului imobilizat a început să solicite prea mult timp, s-a luat decizia de a-l transfera la pensiune; inițial nu era foarte satisfăcut, dar treptat când s-a obișnuit și și-a făcut prieteni, a început să-i placă.

Leonid - zy pC5SRrM4Leonid

Datorită acestei pensiuni a reușit să asigure îngrijirea adecvată a bunicului meu, pentru că eu însumi nu am reușit din…

Ivanova Ludmila - feedback picIvanova Ludmila

Pe perioada de recuperare în urma bolii, fiul m-a transferat la pensiunea dumneavoastră. Perioada de recuperare a durat 3 luni,…

Petrov Ivan - RoQxB0WTF sPetrov Ivan

Totul este minunat, bunica mea locuiește în pensiune deja de 7 luni. Când ne întâlnim împreună în timpul sărbătorilor, ea…

Lida - 6d3mZ mP26E 1Lida

Atunci când îngrijirea bunicului imobilizat a început să solicite prea mult timp, s-a luat decizia de a-l transfera la pensiune;…

Azil Pentru Batrani Chisinau

Azilul de bătrâni reprezintă un cămin cu încăperi confortabile, spațioase și călduroase, un local în care mobilierul este confecționat ținând cont de necesitățile și caracteristicile activității fizice a persoanei în vârstă, cu vecini binevoitori, activități interesante, aer proaspăt și cel mai important – vă oferă îngrijirea permanentă a celor dragi.

Cu toții simțim necesitatea de a ni se arăta atenție și dragoste, iar cu înaintarea în vârstă aceasta nu face decât să se intensifice. Întrucât, aceasta se manifestă în toate, în cazul când bunica se trezește dimineața devreme și
pregătește micul dejun, sau când bunicul își transmite unoștințele și deprinderile sale nepoților.

Trăim prezentul și în rutina activităților zilnice, ca urmare a lipsei de timp, nu le acordăm o atenție corespunzătoare rudelor noastre în vârstă, necesitate de care au nevoie atât de mult.

Azilul de bătrâni din Chișinău se va îngriji de părinții și bunicii dumneavoastră. Condiții confortabile, îngrijire non-stop, activități interesante, precum și o abordare specială a fiecărei inimi singuratice.

Aziluri de bătrâni din Moldova

Posibilitatea de a te simți fericit și nicidecum singuratic – aceasta și reprezintă fericirea.

Lumea din prezent este o cursă continuă în care tindem să devenim cei mai de succes, mai inteligenți, mai puternici, și ca rezultat sacrificăm ceia ce avem mai prețios – timpul. În astfel de condiții, ne este dificil să-i înconjurăm cu afecțiune și să le acordăm o atenție suficientă celor dragi. Spre regret, bătrânețea este cel mai neașteptat proces care ne va afecta pe fiecare dintre noi. Iar cu fiecare an devine tot mai dificil să avem grijă de persoanele în vârstă.

Azilul de bătrâni din Moldova este dispus să asigure o îngrijire adecvată prin atenția și titudinea sa primitoare. Personalul înalt calificat și cu experiență al pensiunii vă garantează îngrijire și atenție permanentă. Ce ar putea fi mai plăcut decât conștientizarea faptului, că cei dragi se află în siguranță și în condiții confortabile!

Prețurile la aziluri de bătrâni din Chișinău

Pensiunea pentru persoanele vârstnice le va înfrumuseța viața cu momente plăcute, o varietate de posibilități, noi deprinderi pentru care mereu nu se ajungea suficient timp.

Șahul, lucrul manual, pictatul, cântatul, și acestea cuprind doar o mică parte din modalitățile prin care vă puteți diversifica timpul liber. O bibliotecă spațioasă, un cinematograf confortabil cu o varietate de filme și emisiuni TV, participarea la diverse concursuri, precum și multe altele.

O atenție deosebită în pensiune este acordată comunicării. Ei bine, cu toții avem nevoie de prieteni. Vă garantăm petrecerea timpului în mod minunat și o bună dispoziție. Plimbări în aer liber și o alimentație echilibrată si variată realizată de cei mai buni nutriționiști. De asemenea, nu s-a trecut cu vederea și nici faptul, că persoanele în vârstă vor să se simtă importante și utile.

Pentru a contribui la îmbunătățirea stării emoționale a rezidenților noștri, printre personalul pensiunii este prezent și un psiholog de categorie superioară.

Prețurile la azilurile de bătrâni din Chișinău sunt stabilite în funcție de diverși factori:

  • Starea de sănătate a rezidentului;
  • Camera selectată;
  • Alimentația;
  • Disponibilitatea serviciilor suplimentare.

Toate pachetele de servicii includ: o alimentație variată de 3, 4 și 5 mese pe zi, îngrijire medicală necesară, proceduri de igienă, cazare în camere confortabile.

Pensiunea pentru persoanele vârstnice

Pensiunea pentru persoanele vârstnice poate fi cea mai bună soluție în cazul când vă este dificil să îngrijiți de ruda imobilizată la pat. De fapt, igiena personală, schimbarea hainelor și regătirea meselor poate fi uneori o provocare. E știut faptul, că îngrijirea celui imobilizat implică sacrificiu de timp și energie. Cea mai bună alegere poate fi o pensiune, locul unde pacientului i se garantează o atenție adecvată și îngrijire medicală corespunzătoare.

Personalul cu multă experiență în domeniu, este bine familiarizat cu modul de a asigura îngrijire excelentă, alimentație de calitate și proceduri de igienă. Pensiunea garantează posibilitatea unei examinări medicale cu regularitate, precum și un regim zilnic în care vârstnicii se pot odihni din plin și beneficia de timpul petrecut în pensiune.

Ce factori trebuie să luați în considerare când alegeți o pensiune pentru persoanele vârstnice:

  1. Locația – Zona înverzită, amenajată cu un parc frumos, cu bănci și terase.
  2. Personalul – Amabil și prietenos.
  3. Prețurile – Tipurile de servicii incluse în pachetele de servicii.
  4. Comodități în camere – Confortul camerei. Disponibilitatea cabinelor de duș și veceuri.
  5. Servicii suplimentare – Varietatea serviciilor suplimentare.

Ca urmare a îngrijirii adecvate, atenției, timpului liber, alimentației echilibrate și plimbărilor în aer liber, cei dragi se vor simți minunat și vă vor fi recunoscători pentru alegerea corectă.