phone ‎+373 781 69 900 local_post_office turbotamd@gmail.com

Case private pentru persoanele în vârstă

ZABOTA

Pensiunea "ZABOTA" este o instituție modernă, unde tuturor celor nevoiași li se oferă adăpost și îngrijire medicală. Demnă de bătrânețe nu este un mit. Pensiunea privată este cea mai bună scăpare de singurătate, neputință și boală.

Beneficiile

Îngrijire 24 de ore

Vârstnicii noștri primesc îngrijiri medicale non-stop, îngrijire calificată și atenție. În complexul nostru, totul este adaptat nevoilor persoanelor în vârstă, ținând cont de vârsta și caracteristicile fizice ale acestora.

Personal calificat

Tot personalul este profesionist medical calificat, cu experiență în îngrijirea persoanelor în vârstă.

Divertisment variat

Încercăm să diversificăm cât mai mult evenimentele pentru fiecare zi - aranjăm sarcini tematice, seri de cântece, domino, șah, dame, backgammon, loto și alte activități interesante.

Programe de tratament individual

Programe de reabilitare individuală pentru cei care tocmai s-au întors de la spital. De asemenea, masaj de reabilitare motorie, gimnastică medicală, antrenament pe simulatoare.

Îngrijire de bătrâni de calitate

Crearea condițiilor de viață confortabile (curățarea zilnică a camerelor, schimbarea lenjeriei de pat, spălarea hainelor, asistență în îngrijirea unui animal de companie, dacă există)

Alimentație dietetică

5-ore nutriție individuală echilibrată special pentru vârstnici. Zilnic - fructe!

Pensii pentru persoanele în vârstă ZABOTA

Principiul nostru de bază este de a asigura o vârstă decentă. Pensiunea noastră se află în camere confortabile, spațioase și luminoase. Toate mobilierul este creat ținând cont de nevoile și caracteristicile activității motorii a unei persoane în vârstă. Lipsa pragurilor, deschideri largi ale ușilor, rampe, balustrade vă permit să vă mișcați liber pe cărucioare, cu pietoni sau cârje.În camerele de bătrâni înconjoară Gizmos lor drăguț inima. Curățenia este susținută de personalul pensiunii. Deci, ocupanții au întotdeauna ordine, curățenie, aer curat și un pat curat.În jurul carcaselor, o zonă verde mare, în care este frumos să mergeți, să petreceți timp în aer liber, să citiți sau să faceți lucrul manual. Alei umbrite, foișoare confortabile, colțuri izolate pentru relaxare va ajuta să fie întotdeauna în formă bună și o stare de spirit buna, respira aer curat.Alimentația cu cinci mese oferă organismului toate vitaminele și mineralele necesare. Dieta este alcătuită de nutriționiștii noștri. Ei iau în considerare starea de pensiuni, dorințele individuale, caracteristicile legate de vârstă ale sistemului digestiv. O alimentație echilibrată nu este doar benefică. Bucătarii noștri pregătesc mâncăruri delicioase, variate.Majoritatea persoanelor în vârstă nu au avut ocazia să mănânce atât de acasă. Din cauza stării slabe, nu au putut cumpăra adesea produse. Independent de gătit, uitat să mănânce. Cei care întâmpină dificultăți în a mânca ajută îngrijitorii noștri.

Servicii

Pensie pentru pacienții cu AVC

Un accident vascular cerebral este o tulburare circulatorie acută în creier, care durează mai mult de o zi. Ea apare…

arrow_right_altMai multe detaliiarrow_right_alt

«Zabota» a spitalului – ajutor profesional pentru persoanele grave bolnave

Nivelul de trai al pacientului va depinde de calitatea îngrijirii pentru el. Personalul și medicii din ospiciul privat vor face…

arrow_right_altMai multe detaliiarrow_right_alt

Pensie pentru pacienții cu pat și avantajele acesteia

Îngrijirea pacienților este o sarcină dificilă, responsabilă, care necesită nu numai o cantitate mare de timp, ci și anumite abilități….

arrow_right_altMai multe detaliiarrow_right_alt
Aflați mai multe

Scrie-ne ce te interesează

Scrieți-ne și vom fi fericiți să vă răspundem

Recenziile clienților noștri

Datorită acestei pensiuni a reușit să asigure îngrijirea adecvată a bunicului meu, pentru că eu însumi nu am reușit din cauza muncii. Mulțumesc.

На время восстановления после болезни, сын отправил меня в ваш пансионат. Период восстановления составлял 3 месяца и это время пролетело незаметно так как в пансионате были комфортные условия и люди для общения

Все отлично, бабушка проживает в пансионате уже 7 месяцев. Во время праздников, когда собираемся вместе, про пансионат отзывается хорошо

Когда стало слишком затратно по времени ухаживать за находящим дедушкой, было принято решение отправить его в пансионат, по началу он был не сильно доволен, но когда он привык и завел знакомых, эму стало нравиться.

Leonid - zy pC5SRrM4Leonid
Иванова Людмила - feedback picИванова Людмила
Петров Иван - RoQxB0WTF sПетров Иван
Лида - 6d3mZ mP26E 1Лида