phone ‎+373 781 69 900 local_post_office turbotamd@gmail.com

INREGISTRARE

Pensiunea privată „TURBOTA” acceptă pur și simplu persoanele în vârstă, precum și persoanele în vârstă care necesită îngrijire specială și non-stop, cu diverse patologii (boala Parkinson, Alzheimer, demență), pacienții predispuși și persoanele cu dizabilități fizice. Cazarea la pensiune poate fi de lungă durată sau de scurtă durată (în timpul deplasării sau concediului rudelor). Procedura de înregistrare pentru ședere într-o pensiune privată este mult mai ușor decât înregistrarea într-un azil de stat.

Cum se face?

Puteți alege o instituție privată corespunzătoare la recomandarea cunoștințelor sau prin studierea informațiilor pe internet. În cazul în care Pensiunea este deja selectată și revizuite comentarii despre ea, ar trebui să lăsați o cerere pe site-ul. Angajații site-ului vor suna înapoi în cel mai scurt timp și vor oferi toate informațiile necesare despre:

  • disponibilitatea locurilor disponibile;
  • pachet de documente necesare;
  • regulile de ședere și de vizitare;
  • serviciile oferite de pensiune;
  • prețuri.

Ei vor putea, de asemenea, să calculeze pre-costul șederii lunare la pensiune. De asemenea, toate informațiile despre pensiunea „TURBOTA” sunt pe site.

Introducere preliminară

La Pensiunea „TURBOTA” se poate ajunge în avans, să se uite în jur, să discute cu pensiunile, angajații, conducerea, pentru a face propria opinie despre instituție. Aici puteți aduce viitoarea pensiune, astfel încât să poată vedea unde va trebui să trăiască.

Cabane confortabile, echipate cu teleschiuri pentru cărucioare, camere luminoase confortabile, echipamente moderne și mobilier ergonomic va face cazare plăcută și sigură. Zona verde cu locuri de odihnă, căi netede, paturi de flori luminoase și foișoare confortabile vă permit să mergeți în orice vreme.

În pensiune, rezidenții primesc o dietă de cinci ori pe zi. Dieta este dezvoltată în funcție de nevoile și caracteristicile fiziologiei persoanelor în vârstă. O dietă echilibrată, o alimentație completă, o educație fizică terapeutică și proceduri medicale măresc speranța de viață a pensiunii în medie cu câțiva ani. Tehnicile speciale de reabilitare ajută rezidenții să se recupereze rapid după operație, accident vascular cerebral / atac de cord, pentru a obține o remisiune prelungită a bolilor somatice.

Ce documente sunt necesare?

Pentru perfectare este necesar un pachet minim de documente:

  • recomandările medicului de familie sau ale medicilor de specialitate înguste;
  • atașați un certificat de epidemiologie;
  • asambla teste, să furnizeze o cardiogramă și o fluorogramă;
  • pașaportul unei persoane în vârstă și îngrijitorul care va plăti pentru pensiune și fotocopii de documente;
  • acordul scris al unei persoane în vârstă de a trăi într-o instituție geriatrică.

După prezentarea documentelor și coordonarea tuturor problemelor constituie contractul dintre administrația pensiei „turbot” și persoana care achită cazarea rudei.

Pensiunea este situată într-o locație ușor accesibilă cu transportul public sau cu mașina proprie. În cazul în care o persoană în vârstă este de gând să trăiască mult timp în pensiune, atunci el își schimbă permisul de ședere. În același timp, drepturile la spațiul de locuit privatizat rămân după proprietar și el este în mod independent în drept să-l dispună. Pensiunea practică o vizită gratuită. Pensiunea poate, dacă se dorește, să părăsească Pensiunea pentru week-end sau sărbători, însoțită de rude.

Cazarea la Pensiunea „TURBOTA” este o garanție de îngrijire 24 de ore pe zi, asistență medicală, asistență psihologică și activități de agrement interesante. Pensiunea „TURBOTA” este o bătrânețe fericită și activă, înconjurată de căldură și confort sufletesc.