phone ‎+373 781 69 900 local_post_office turbotamd@gmail.com

Q&A

Care este frecvența plimbărilor în aer liber?

Cu persoanele în vârstă se plimbă cel puțin o dată pe zi. Pe vreme bună, plimbările sunt organizate de 2 ori pe zi. Pe vreme rea, sunt posibile plimbări pe terasa acoperită.

Îmi pot aduce propria lenjerie, pătură, pernă?

Da, poți. În acest caz, pentru o persoană mai în vârstă va fi mai ușor să se adapteze la noile condiții.

Aveți un interval de timp pentru a vizita o rudă?

Puteți vizita o rudă în orice moment convenabil, dar ținând cont de respectarea rutinei zilnice a persoanei în vârstă, vă recomandăm vizite zilnice.

Poate că aduci o rudă o perioadă?

Da. Dacă trebuie să plecați în călătorii de afaceri, puteți aduce o rudă pentru perioadele de absență.

Pot să-mi aduc frigiderul, televizorul și să-l instalez în camera mea?

Dacă ruda dvs. locuiește într-o singură cameră, puteți să vă aduceți frigiderul, mobilierul și decorarea locuinței, dacă este necesar.

Îmi pot crea propriul meniu individual dacă mama are alergie la alimente?

Dacă mama este alergică la lapte (pește, ouă sau alte produse), pentru ea va fi creat un meniu individual. Asigurați-vă că indicați în chestionar care sunt produsele alergice.

Îmi pot crea propriul meniu individual dacă mama are alergie la alimente?

Nu. Medicamentele și scutecele se plătesc separat.

Ce boli nu sunt acceptate într-o pensiune?

Nu. Medicamente Din păcate, nu putem oferi îngrijiri adecvate persoanelor în vârstă cu următoarele boli:- oncologie 3, 4 etape (prezența metastazelor, durere)- aportul alimentar prin sondă;- schizofrenie, iar scutecele se plătesc separat. — вес более 130 кг,— зафиксированные попытки суицида,— сахарный диабет с содержанием сахара более 15 ммоль/л,— агрессивное поведение,— инфекционные заболевания.

Tata este foarte dresant în ceea ce privește mâncarea. Putem veni la casă pentru a urmări și a încerca câteva feluri de mâncare?

Nu.

Dacă este necesar, pot comunica cu ruda mea, de exemplu, prin Skype? Există o cameră video?

Da. Puteți să determinați un apel cu o rudă în avans, pentru a comunica un moment convenabil pentru tine Există o cameră video. Dacă este necesar, un angajat în pensiuni va fi aproape rudă pentru asistent.

Care este șederea dvs. minimă în pensiuni?

Perioada minimă de plasare este de 14 zile. Pe baza studiilor din această perioadă, este suficient să adaptezi o persoană în vârstă la noile condiții.

Cum se efectuează plata cazării?

Pentru a vă plăti șederea, trebuie să veniți la biroul nostru central „în apropierea stației de metrou KhZ sau a stației ventilate” și să efectuați o plată în numerar sau să efectuați o plată bancară la detaliile specificate în acord. De asemenea, puteți plăti printr-un serviciu online, cum ar fi Privat24 sau Monobank. Vă atragem atenția asupra faptului că plata în pensiuni NU ESTE ACCEPTĂ!

Dacă ne răzgândim, la ce sumă de întoarcere ar trebui să avem dreptul la fiecare zi?

În cazul în care vă răzgândiți cu mai mult de 14 zile înainte de data sosirii, din suma de plată anticipată specificată în contract, se scade 00.000 UAH. Dacă ați avertizat cu privire la decizia dvs. cu mai mult de 14 zile înainte de data sosirii, plata în avans este rambursată integral.

Am încheiat un contract pentru ca mama să rămână într-o cameră single. Poate cineva să fie legat de mama? Într-o altă pensiune s-a practicat acest lucru.

Nu. Acordul a fost clar scris - o persoană într-o cameră. Partajarea nu este posibilă.

Câte dintre asistente au rezidenții?

O infirmieră din rețeaua de case „Briza calmă” servește în medie la 4-5 persoane.

Ce teste trebuie să fac pentru a intra într-o pensiune?

Pentru a face check-in-ul, va trebui să treci (sau să ai la dispoziție mai puțin de 6 luni) următoarele teste:Testul de sânge:- absența markerilor HIV, sifilisului, hepatitei B și C ale hepatitei virale HBS și anti-VHC),- absența microbacteriei tuberculozei nu este necesară dacă există fluorografie sau o radiografie a plămânilor),- un test de sânge clinic (dintr-o venă), incluzând formula leucocitelor și ESR,Analiza urinei,Semănatul pe flora intestinală patogenă.

Este posibil să închei un contract fără a veni la tine?

Da. Nu este necesar să veniți la oficiul central pentru a încheia un contract. Puteți trimite copiile sau fotografiile de scanare necesare ale documentelor pentru executarea Acordului. În acest caz, puteți ridica copia contractului într-o pensiune la check-in, nu este necesar să veniți special la birou pentru a încheia acordul.

Costul vizitei și monitorizarea cu un psihiatru?

Nu. Consultarea cu un psihiatru și urmărirea ulterioară nu este inclusă. Plata acestor servicii se face separat, costul este înscris în lista de prețuri a serviciilor medicale.

Ce documente trebuie să fie verificate într-o pensiune?

Pentru a vă deplasa într-o pensiune, veți avea nevoie de o copie a pașaportului și o copie a pașaportului rudei dvs. în vârstă, o copie a poliței medicale a persoanei în vârstă. Puteți face teste la fața locului după verificarea în pensiune.

Îți poți controla glicemia dacă ruda mea are diabet?

Da. Personalul medical va măsura glicemia zilnică din membru de familie. Vă puteți oferi doar un glucometru personal.

Care este șederea dvs. minimă în pensiuni?

Da, avem un astfel de serviciu pentru transportul pacienților cu paturi. Clienții noștri își folosesc în mod regulat serviciile.

Dacă există un extras din spital. În acest caz, trebuie să re-testați?

Dacă aveți un extras din spital (epicriză externată) cu vârsta mai mică de 6 luni, nu este necesar să faceți teste - furnizați doar o copie a extractului.