‎+373 781 69 900 zabota.moldova@gmail.com Str. Bernardazzi, 12, mun. Chișinău

Azil De Bătrâni Din Tiraspol

 

Azilul de bătrâni din Tiraspol

Azilul de bătrâni este locul în care persoanele în vârstă pot locui în condiții
confortabile. Camerele sunt echipate potrivit necesităților individuale ale fiecăruia. Paturi multifuncționale,
mobilier amplasat convenabil, aceasta este tot de ce aveți nevoie pentru o bătrânețe fericită, și de a vă recupera în urma diferitelor boli.

Azilul de bătrâni din Tiraspol a fost conceput în scopul de a face viața persoanelor vârstnice mai frumoasă și mai împlinită. Pensiunea este situată într-o zonă înverzită, în care rezidenții pot beneficia pe deplin de aer proaspăt, de liniște și de armonie cu natura.

Specialiștii calificați ai azilului vor patrona și vor proteja persoanele în vârstă, vor asigura ture medicale zilnice, proceduri de igienă personală, vor monitoriza regimul zilnic, consumul de alimente, plimbările zilnice, vor ajuta la dezvoltarea noilor preocupări și întotdeauna vor fi alături la momentul necesar.

Dacă persoana dragă este o fire retrasă și îi este dificil să comunice cu ceilalți, această problemă va fi rezolvată cu ușurință de psihologii noștri. Printr-o abordare interesantă și folosirea diferitelor metode, persoana în vârstă câștigă încredere în sine și își poate găsi ușor prieteni noi.

Fiecare zi petrecută în azilul nostru de bătrâni le dăruiește rezidenților noștri emoții noi, amintiri fericite și ocazia de a petrece timpul liber cu activități variate. Fiind înconjurată de prieteni, de personalul medical calificat, de îngrijitoare amabile, ruda dumneavoastră nu se va îngrijora de ziua de mâine, și astfel va trăi orice moment acum.

Azil De Bătrâni Din Tiraspol - IMG 5016

Pensiunea pentru persoanele în vârstă din Tiraspol

În viața fiecărei persoane vine momentul, în care persoana apropiată și dragă pe măsură ce înaintează în vârstă are nevoie de asistență și sprijin. Nu putem fi întotdeauna alături de ea și să-i acordăm ajutor, îndeosebi dacă nu deținem suficiente cunoștințe în îngrijire medicală. Pensiunea pentru vârstnici din Tiraspol poate fi cea mai bună alegere în a-i oferi ajutor și îngrijire persoanei dragi în vârstă. Aici va primi îngrijire, înțelegere, sprijin continuu și asistență medicală.

De obicei, persoanei îi este dificil să facă alegerea de a trimite persoana dragă în vârstă la o pensiune, întrebându-se, dar dacă nu se va simți bine acolo? Cum voi putea acoperi cheltuielile, aceasta este probabil foarte scump?

Adresându-vă la pensiunea noastră, puteți fi sigur că persoana dragă va putea:

 1. Avea o alimentație corect echilibrată;
 2. Beneficia de diferite proceduri, care vor contribui la îmbunătățirea stării de
  sănătate;
 3. Să se plimbe în aer liber;
 4. Dezvolta memoria prin diverse jocuri interesante;
 5. Comunica cu persoane de aceeași vârstă;
 6. Beneficia, de asemenea, în pensiune de servicii de îngrijire pentru persoanele în
  vârstă cu diverse boli și traume.

La sosirea în pensiunea noastră, fiecărui rezident i se oferă un loc confortabil într-o cameră comodă, spațioasă și luminoasă. Asistentele și îngrijitoarele cu experiență se vor afla în permanență alături de rezidenți și, oricând va fi necesar, vor măsura tensiunea arterială, temperatura corporală, vor monitoriza administrarea medicamentelor și recomandările medicilor. Acesta este localul în care veți fi sprijiniți, ascultați și sfătuiți.

De asemenea, e demn de menționat, că punem la dispoziție întotdeauna mâncare delicioasă și echilibrată, cu posibilitatea de alegere. Medici reabilitologi minunați care vă vor ajuta să vă recuperați în urma diferitelor traume.

Azil De Bătrâni Din Tiraspol - IMG 5301

În trecut, se obișnuia ca persoanele în vârstă să fie trimise la aziluri de bătrâni pentru o perioadă lungă de timp, însă în prezent vă puteți vizita și lua ruda acasă în orice moment. Noi, la rândul nostru, ne vom asigura că ei să-i fie interesant, să se simtă întotdeauna confortabil, sănătoasă și fericită. Realizăm totul pentru ca Dvs. să vă simțiți liniștiți și să vă puteți desfășura activitățile zilnice, știind că rudei dumneavoastră în vârstă îi este acordată îngrijire în orice clipă.

Pensiunea noastră oferă o gamă largă de servicii, puteți personal să ajustați prețul, care poate fi cel mai acceptabil pentru Dvs. Prețul va depinde de numărul de persoane în salon, de tipul de alimentație și de îngrijiri specializate, de boala persoanei dragi. În pensiunea noastră oferim servicii pentru diverse boli, și anume:

 1. Reabilitarea după un accident vascular cerebral;
 2. Reabilitarea cardiacă după infarctul miocardic;
 3. Recuperarea și reabilitarea după fractura de col femural;
 4. Îngrijirea persoanelor în vârstă cu boala Parkinson;
 5. Îngrijirea persoanelor în vârstă cu boala Alzheimer.

Indiferent de pachetul de servicii selectat, fiecare persoană în pensiunea noastră este foarte importantă și valoroasă pentru noi și facem tot posibilul pentru a ne asigura ca îngrijirea sa medicală, alimentația și confortul să fie prioritare.

Azil De Bătrâni Din Tiraspol - daraban square