‎+373 781 69 900 zabota.moldova@gmail.com Str. Bernardazzi, 12, mun. Chișinău

Azilul de bătrâni din Bender

 

Casă De Bătrâni Bender

Bătrânețea poate fi marcată prin două stări: pace sufletească și singurătate. Simți pace sufletească atunci, când ți se acordă îngrijire, și te simți singuratic când ești uitat. Azilul de bătrâni din Bender este bucuros să-l primească pe fiecare rezident în vârstă.

Cu toții nutrim sentimente de teamă că vom rămâne singuri, și când suntem tineri, negăm și încercăm în orice mod posibil să le demonstrăm tuturor contrariul. Însă, pe măsură ce înaintăm în vârstă, iar cei apropiați nu ne vizitează, uită să ne sune, să ne scrie, atunci sesizăm că nu este ușor să fim singuri. Mersul la cumpărături devine un lucru dificil de realizat, iar din cauza lipsei de alimente în frigider, pur și simplu nu avem cu ce să ne hrănim. Formând numărul de telefon al persoanei dragi și auzind răspunsul „Sunt ocupat, voi reveni”, vă faceți griji că ați deranjat-o, și așteptați acest apel mult așteptat întreaga zi, și realizați că ați fost uitat.

Anume aceste sentimente a simțit fiecare rudă a noastră în vârstă, care nu a fost reapelată de către persoana dragă. Din cauza serviciului, a propriei familii, a treburilor casnice, uităm de persoanele apropiate, și nici nu bănuim că pot sta toată ziua flămânzi, deprimați, neîngrijiți și cel mai neplăcut singuratici.

De ce anume noi? E simplu, deoarece noi suntem cei, care oferim tot timpul nostru liber, asistență și îngrijire rudei dvs. Suntem cei, care, atât ziua, cât și noaptea, suntem dispuși să fim aproape pentru a asculta, a ajuta, a oferi ajutor la servirea meselor, a consola, a le acorda tratamentul necesar și un zâmbet cald. În azilul nostru de bătrâni, orice persoană cu vârsta înaintată se va simți că este valoroasă, persoană individuală și că nu este singură.

Spectrul nostru de servicii include:

 1. Acordarea asistenței și îngrijirea persoanelor în vârstă, precum și a celor imobilizate la pat;
 2. Îngrijire și suport în reabilitare la diferite boli, cum ar fi:
 • traumatisme funcționale (diverse fracturi),
 • boala Alzheimer,
 • boala Parkinson,
 • accident vascular cerebral,
 • infarct miocardic.
 1. Îngrijire paliativă;
 2. Servicii de reabilitare;
 3. Servicii suplimentare:
 • alegerea tipului de alimentație (numărul de mese pe zi, posibilitatea de a alege un regim individual de alimentație),
 • servicii de reabilitare (după un accident vascular cerebral, infarct miocardic, fracturi etc.),
 • alegerea camerei (numărul de rezidenți în cameră),
 • de asemenea, la preferință puteți angaja un îngrijitor permanent, care va fi la dispoziția persoanei dragi în fiecare clipă.

Pentru noi, faptul de a avea grijă de persoana dragă vouă, nu este doar un serviciu, ci implică o atitudine prioritară, respect și sprijin în toate domeniile. Vom fi bucuroși să acordăm asistență persoanelor în urma unor fracturi grave, cu boala Alzheimer, cu boala Parkinson, bolnavilor imobilizați la pat, precum și persoanelor care au suferit un accident vascular cerebral sau un infarct miocardic.

În acest spectru larg de servicii, nu uităm de o abordare individuală a fiecărui rezident în parte. Personalul azilului nostru de bătrâni este compus dintr-un număr mare de persoane cu experiență în domeniu și care se dedică muncii din toată inima. Bonele noastre depun eforturi din toată inima pentru a ajuta fiecare persoană în vârstă să se regăsească în azilul nostru. Bucătarii se îngrijesc ca alimentația echilibrată să contribuie ca fiecare rezident să se simtă mai sănătos și mai fericit.

Medicii efectuează examinări medicale de înaltă calitate și prescriu tratamente care vor promova recuperarea, sau ameliorarea simptomelor. Plimbările în aer liber și petrecerea timpului liber cu activități interesante pot deveni cel mai bun prieten pentru orice persoană în vârstă.

Azilul de bătrâni din Bender - IMG 5076

Pensiunea pentru persoanele în vârstă din Bender

Pensiunea pentru persoanele în vârstă din Bender este un loc confortabil și accesibil pentru persoanele în vârstă, în caz de întâmpinați dificultăți în îngrijirea persoanei vârstnice cu diverse patologii, iar personalul nostru calificat va face tot posibilul pentru îmbunătățirea stării de sănătate a bolnavului.

Cerințele de înregistrare și cazare:

Înainte de a vă înregistra este necesar să vă familiarizați cu lista de servicii pe care le oferim, să citiți recenziile referitor la pensiunea noastră, să aflați părerea persoanei dragi consultându-vă cu ea, să-i vorbiți despre condițiile și avantajul șederii în pensiune, având în vedere, că persoanelor vârstnice le este dificil să accepte careva schimbări. După ce veți parcurge toate etapele, puteți lăsa o solicitare pe site-ul nostru, apoi managerul nostru vă va contacta în scurt timp pentru oferirea de informații detaliate, cum ar fi:

 • Disponibilitatea locurilor libere în pensiunea noastră;
 • Prețurile pentru cazare;
 • Serviciile suplimentare prestate în pensiune;
 • Vă va informa despre pachetul de documente, necesar pentru înregistrare;
 • De asemenea, va ajuta la calcularea costului aproximativ al cazării în pensiune timp de o lună.

Se recomandă, ca înainte de cazare, să veniți și să vizitați pensiunea în care va locui ruda dvs., să faceți cunoștință cu personalul, să vedeți amenajarea camerelor și confortul atmosferei din pensiune. Să cunoașteți persoanele în preajma cărora se va afla, pentru a vă aduce pacea inimii voastre, asigurându-vă că totul va fi bine cu persoana dragă.

Ce documente vor fi necesare la înregistrare:

 • Recomandări și biletul de externare de la medicul curant;
 • Analize medicale (urină și sânge);
 • Electrocardiograma și fluorografia;
 • Pașaportul rezidentului și al tutorelui care va finanța cazarea (copii);
 • Semnătura în contractul de cazare în pensiune.

Azilul de bătrâni din Bender - daraban square