‎+373 781 69 900 zabota.moldova@gmail.com Str. Bernardazzi, 12, mun. Chișinău

Azilul de bătrâni din Bălți

Ne întrebăm adesea unde să găsim cel puțin o oră în plus pentru a vizita ruda în vârstă. În activitățile zilnice, ne confruntăm cu faptul că nu dispunem întotdeauna de suficient timp, doar pentru a-i apela. Cât de important e ca persoanele dragi să primească în continuu îngrijire, să aibă o stare de spirit minunată și să fie în mijlocul unei companii bune.

Azilul de bătrâni din Bălți se va preocupa să acorde atenție corespunzătoare, abordare individuală, îngrijire, considerație, precum și asistență medicală la necesitate.

Acesta este locul în care persoanele în vârstă își pot trăi a doua tinerețe sau o bătrânețe demnă, lipsită de orice griji. Aici li se oferă atenție și îngrijire, sunt ocupați cu activități preferate, pe care atât de des le amânau pentru mai târziu, dedicându-ne tot timpul nouă. Trăiesc fiecare zi fericită, conștientizând că nu sunt singuri, că au prieteni și rude care îi vizitează ori de câte ori este posibil. Personalul grijuliu va contribui ca ei să se simtă minunat, să-și petreacă timpul liber cu diverse activități distractive și să aibă liniște sufletească.

Azilul de bătrâni din Bălți - IMG 3162

Adesea ne confruntăm cu situația când persoana dragă în vârstă uită să ia masa sau îi este dificil să gătească și să meargă la cumpărături, însă noi nu putem fi întotdeauna alături de ea. Bucătarul nostru se va îngriji să ofere 3, 4 sau 5 mese delicioase pe zi. De fapt, persoana care se hrănește bine este de cinci ori mai fericită și mai veselă.

Pensiunea pentru persoanele în vârstă din Bălți

Pensiunea modernă pentru persoanele în vârstă din Bălți oferă o gamă largă de servicii, precum:

  1. Îngrijirea persoanelor cu vârstă venerabilă;

Persoana care a atins o vârstă destul de înaintată are nevoie de ajutor suplimentar. Îi este dificil să meargă la cumpărături, să gătească, să schimbe lenjeria de pat, să pună lucrurile în ordine, și aceasta este doar o mică parte din tot ceea ce cu greu le poate realiza. Specialiștii cu înaltă calificare se vor asigura ca toate aceste sarcini să nu o deranjeze pe persoana dragă. Vor contribui ca ea să locuiască în condiții confortabile, în cameră spațioasă, respirând aer proaspăt și să fie ocupată cu activități preferate.

  1. Îngrijirea pacientului imobilizat la pat;

E știut faptul, că este foarte dificil să ai grijă de o persoană imobilizată la pat fără o pregătire corespunzătoare, aceasta pretinde mult timp și efort. Desigur, puteți angaja un îngrijitor la domiciliu, dar cu toții avem nevoie să luăm o pauză și cel mai probabil, Dvs. veți fi îngrijitorul în weekend. Cum să știi dacă îngrijitorul acordă o îngrijire corespunzătoare și oferă o atenție necesară. În pensiune, îngrijirea pacientului imobilizat este asigurată 24 de ore pe zi,7 zile pe săptămână, de asemenea se întreprind măsuri de prevenire a escarelor, se efectuează examene medicale și servicii de reabilitare necesare, se respectă regimul zilnic corect și administrarea medicamentelor, plimbări în aer liber și etc.

  1. Acordarea asistenței și îngrijirea pacientului în urma suferirii unui accident vascular cerebral sau infarct miocardic;

Recuperarea în urma unor astfel de boli grave depinde de mulți factori și, în primul rând de acordarea unei atenții adecvate persoanei în cauză, de respectarea tuturor recomandărilor medicului, de administrarea medicamentelor și de serviciile de reabilitare. Personalul pensiunii dispune de lucrători medicali de specialitate, care cunosc cum să lucreze cu astfel de pacienți și să obțină rezultate.

  1. Reabilitarea și acordarea asistenței în urma unei fracturi grave;

Reabilitarea și tratamentul sunt selectate individual pentru fiecare caz în parte, după examinare, medicul de specialitate prescrie tratamentul. Pensiunea dispune de echipamentul necesar, care va ajuta bolnavul să se pună pe picioare cât mai curând posibil.

  1. Acordarea asistenței și îngrijirea bolnavilor de Alzheimer;

Pensiunea oferă o îngrijire complexă pentru bolnavii de Alzheimer și ameliorează simptomele bolii.

  1. Chirie zilnică.

Cu toții avem nevoie de odihnă, uneori ne dorim atât de mult să mergem la mare, însă cine va avea grijă de persoana dragă imobilizată la pat. Pensiunea oferă chirie zilnică, cameră confortabilă cu aer proaspăt, petrecerea timpului liber cu activități interesante, alimentație delicioasă și supraveghere non-stop.

Azilul de bătrâni din Bălți - zabota

Azilul de bătrâni din Bălți - daraban square