‎+373 781 69 900 zabota.moldova@gmail.com Str. Bernardazzi, 12, mun. Chișinău

Azilul de bătrâni din Rîbnița

Căminul De Bătrâni Rybnitsa

Alegerea unui azil de bătrâni pentru persoana în vârstă nu este una dintre cele mai ușoare decizii. Persoanelor vârstnice le este dificil să-și schimbe locul de trai, mediul obișnuit, și își fac griji cum vor putea locui într-un loc străin.

Azilul de bătrâni din Rîbnița vă prezintă o metodă interesantă, care constă în faptul că pensionarul este adus la o întâlnire pentru a face cunoștință cu asistentele noastre și cu pensionarii, care îi vor ține companie pe parcursul întregii zile.

Vârstnicului i se va prezenta camera în care va locui. Se va informa despre diversele oportunități de a petrece timpul liber zilnic, i se va organiza o excursie a locurilor interesante, așa ca: cinematograful, biblioteca, zona din împrejurime, i se va arăta foișoarele, băncile, unde se poate odihni fizic și sufletește, citind o carte interesantă sau ascultând muzica lui preferată.

După cum arată practica, după o astfel de metodă experimentală interesantă, persoana în vârstă dorește să fie în mijlocul naturii, în preajma persoanelor noi care le vor ține companie, jucând șah, plimbându-se în aer liber, vizionând filme, purtând conversații lungi și interesante, amintiri etc.

În timpul vizitei, pensionarului i se va răspunde la toate întrebările care îl preocupă, iar rudelor apropiate li se va oferi detalii despre programul de vizită a celor dragi.

Ce servicii pune la dispoziție azilul de bătrâni:

  1. Asistență profesională pentru pacienții care au suferit un accident vascular cerebral;
  2. Proceduri de reabilitare cardiacă pentru bolnavii post infarct miocardic;
  3. Servicii pentru bolnavii imobilizați la pat;
  4. Suport și îngrijire persoanelor aflate în stadiul terminal al bolii;
  5. Acordarea asistenței și îngrijirea bolnavilor cu boala Parkinson;
  6. O atenție specială li se acordă persoanelor în vârstă cu Alzheimer.

Azilul de bătrâni a fost conceput pentru persoanele care doresc să trăiască o bătrânețe demnă și lipsită de griji, și să se mândrească că copiii lor au putut să le ofere aceasta.

Sprijinul nostru și abordarea individuală le vor asigura emoții pozitive, o stare a sănătății minunată și sentimentul de valoare a fiecărei persoane în vârstă care locuiește în azilul nostru. Se pare că, pentru a fi fericiți, este necesar de puține lucruri, doar de îngrijire și atenție, iar pentru unele persoane atenția înseamnă totul.

Azilul de bătrâni din Rîbnița - IMG 5133

Pensiunea pentru persoanele în vârstă din Rîbnița

Pensiunea pentru persoanele în vârstă din Rîbnița poate fi unul dintre cele mai bune locuri, în cazul, când vă confruntați cu dificultăți în îngrijirea și acordarea atenției corespunzătoare persoanei în vârstă. Atunci, când nu primesc o atenție adecvată, pensionarii se retrag în sine, și se rețin să vă deranjeze din nou. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, toate bolile încep să se manifeste în mod sever, unii simt durere acută în zona lombară a spatelui, dificultăți la urinare, cu igiena, probleme cardiace.

De asemenea, este foarte dificil să te îngrijești de persoana dragă imobilizată la pat, fără a deține cunoștințe medicale necesare, iar dacă ruda are o greutate corporală mare, vă puteți dăuna sănătății dvs. Fără acordarea unei îngrijiri decente, procedurilor suplimentare, prevenirii escarelor și serviciilor de reabilitare, starea de sănătate a persoanei în vârstă poate fi complet neglijată.

Pensiunea se va preocupa ca persoana dragă să se afle sub supraveghere permanentă. Paturile multifuncționale speciale și mobilierul amplasat convenabil îl va ajuta pe pensionar să se simtă în deplină armonie. Îngrijitoarele noastre vor asigura plimbări în aer liber, la necesitate vor ajuta la servirea mesei, vor supraveghea igiena personală și curățarea lenjeriei de pat și vor monitoriza toate recomandările medicului.

Datorită posibilității de a petrece timpul liber cu diverse activități, rezidenții noștri nu se vor plictisi; zilnic va fi ocupat cu activități ce îi va aduce bucurie și plăcere, se va plimba în zona pensiunii, și asistentele noastre vor deveni pentru el un adevărat prieten și ajutor în toate.

Noi luăm în considerare fiecare necesitate individuală a rezidentului nostru, datorită abordării unice și comunicării, persoana dragă nu se va retrage în sine și nu va considera că a fost abandonată. Psihologii noștri se vor ocupa de aceasta și vor stabili comunicarea cu ceilalți rezidenți ai pensiunii. Utilizând diverse strategii de tratament, de reabilitare și de stabilire a înțelegerii reciproce între toți rezidenții, remarcăm eficiență și obținem rezultate excelente.

Dat fiind că toată munca de îngrijire și asistența medicală pentru persoana în vârstă ne este încredințată nouă, Dvs. puteți, fără a vă îngrijora, să vă bucurați de petrecerea timpului minunat alături de cei apropiați.

Azilul de bătrâni din Rîbnița - daraban square