‎+373 781 69 900 zabota.moldova@gmail.com Str. Bernardazzi, 12, mun. Chișinău

Îngrijitoare Chișinău

În unele situații, se poate întâmpla că o persoană care a suferit un accident vascular cerebral sau un traumatism, nu mai poate rămâne singură acasă. Unei astfel de persoane i se recomandă îngrijire specială, se necesită ajutor cu privire la alimentație și efectuarea procedurilor igienice. De regulă, centrele medicale oferă sprijin doar pentru o perioadă scurtă, atunci toată sarcina de îngrijire a persoanei neajutorate cade pe umerii rudelor sale. În același timp, în majoritatea cazurilor, rudele nu au posibilitatea să petreacă întreaga zi acasă, deoarece lucrează, se ocupă de copii sau au alte lucruri de făcut. În acest caz, soluția cea mai potrivită poate fi o îngrijitoare în Chișinău.

Însă, decizia de a alege pe cineva care să stea toată ziua în casa voastră alături de persoana bolnavă și neajutorată ar trebui luată cu cea mai mare seriozitate. Personalul nostru dispune de îngrijitoare și vă putem acorda ajutorul nostru pentru a găsi persoana potrivită pentru dumneavoastră.

OBȚINEȚI CALCULUL COSTULUI CASEI NOASTRE DE ÎMBARCARE

Îngrijitoare pentru persoanele în vârstă Chișinău

Serviciul unei îngrijitoare pentru persoanele în vârstă în Chișinău poate fi necesar dacă bolnavul are tulburări de memorie sau suferă de alte afecțiuni specifice vârstei înaintate. În unele situații, chiar dacă persoana vârstnică este încă puternică din punct de vedere fizic, este inadmisibil să fie lăsată întreaga zi fără supraveghere. În caz contrar, ar putea fi pur și simplu periculos. Printre membrii personalului, de care dispunem, puteți găsi cu ușurință o îngrijitoare, care va fi alături de persoana dvs. vârstnică, oferind asistența necesară pentru a monitoriza administrarea medicamentelor prescrise și urmărind starea de sănătate a persoanei, fie măsurându-i tensiunea arterială, pulsul sau nivelul zahărului în sânge. La necesitate asistenta medicală va acorda ajutor, va putea oferi medicamentul potrivit sau va chema ambulanța.

Adesea, persoanele vârstnice sunt lăsate singure acasă, fiind lipsite de comunicare sau de sprijin. Nu au posibilitatea să iasă din casă, deoarece membrii familiei se întorc acasă abia seara. În acest caz, o îngrijitoare pentru persoanele în vârstă în Chișinău ar putea fi soluția la această problemă. În plus, dacă persoana vârstnică nu este imobilizată la pat, îngrijitoarea poate chiar să o ajute să se îmbrace și să iasă la plimbare. Persoana în vârstă este încurajată având parte de comunicare, se simte în siguranță deoarece înțelege, că chiar și în cazul în care se va simți rău, mereu alături este îngrijitoarea care neapărat îi va acorda ajutorul necesar.

De asemena un avantaj al unei îngrijitoare pentru persoanele în vârstă în Chișinău constă în faptul că ea poate ajuta la organizarea unui regim alimentar dietetic pentru persoana în vârstă. Bineînțeles că acest lucru este foarte important pentru menținerea stării de sănătate și îmbunătățirea calității traiului persoanei în vârstă. În acest mod, se poate preveni apariția multor boli sau poate fi încetinit procesul de agravare a celor existente. Copiii, însă, nu întotdeauna ar putea să gătească separat pentru persoana în vârstă, iar o îngrijitoare vă poate ajuta în această privință.

Îngrijitoare Chișinău - IMG 5133

 

Îngrijitoare în Chișinău, Moldova

În cazul în care vă ocupați singur de îngrijirea persoanei în vârstă, totuși, este posibil să aveți nevoie de o îngrijitoare în Chișinău, Moldova, spre exemplu, atunci când planificați o călătorie de afaceri sau o vacanță. Știind că ați ales o îngrijitoare potrivită, deja nu veți mai avea motive de îngrijorare în caz de rudei i se poate întâmpla ceva în absența dumneavoastră. Putem acorda găzduire 24/7 alături de persoana în cauză, ajutor la treburile casnice și pregătirea meselor.

Îngrijitoarea în Chișinău va putea satisface mai multe necesități ale persoanei vârstnice: să-i ofere hrana, să-i citească ceva, să deschidă televizorul, va vorbi cu ea și o va susține. Astfel, bolnavul sau vârstnicul nu se va simți abandonat, nici trist și nici singur. Fără îndoială, acest lucru este foarte important pentru starea de sănătate fizică a persoanei, deoarece multe boli au cauze de natură psihologică: când persoană pur și simplu nu vede nimic bun în viață, își pierde speranța și nu dorește să fie tratată.

Beneficiile
Îngrijitoare Chișinău - advent1

Îngrijire 24 de ore

Oferim persoanelor în vârstă supraveghere medicală permanentă, îngrijire calificată și atenție. În complexul nostru, totul este adaptat potrivit necesităților persoanelor în vârstă, ținând cont de vârsta și caracteristicile fizice ale acestora.

Îngrijitoare Chișinău - advent2

Personal calificat

Întregul personal este compus din lucrători medicali profesioniști și calificați, cu experiență în îngrijirea persoanelor în vârstă.

Îngrijitoare Chișinău - advent3

Activități variate

Încercăm să diversificăm, cât mai mult posibil, evenimentele pentru fiecare zi – organizăm sarcini tematice, seri de cântece, jocuri de masă: domino, șah, dame, table, loto și alte activități interesante.

Îngrijitoare Chișinău - advent4 1

Programe individuale de tratament

Programe individuale de reabilitare pentru cei care tocmai s-au eliberat din spital. De asemenea, reabilitare motorie, masaj, gimnastică medicală, exerciții utilizând dispozitive ortopedice.

Îngrijitoare Chișinău - advent5

Îngrijire de calitate a vârstnicilor

Crearea condițiilor de viață confortabile (curățarea zilnică a camerelor, schimbarea lenjeriei de pat, spălarea hainelor, acordarea ajutorului în îngrijirea animalului de companie, în cazul prezenței acestuia).

Îngrijitoare Chișinău - advent6

Alimentație dietetică

Regim alimentar individual și echilibrat cu 5 mese pe zi, special elaborat pentru vârstnici. Zilnic se oferă fructe!

Îngrijitoare pentru persoane bolnave Chișinău

Îngrijitoarea pentru persoane bolnave în Chișinău nu este doar cineva care oferă hrană la timp și acordă ajutor fizic bolnavului ca să poată să se plimbe prin apartament. În mod ideal, ar putea fi o asistentă medicală care ar putea să facă o injecție sau o perfuzie, să efectueze exerciții fizice terapeutice sau masaj. Desigur, în instituțiile medicale sau în sanatorii, astfel de proceduri sunt acordate conform programului, dar nu întotdeauna este posibil ca o persoană bolnavă să fie găzduită în astfel de instituții. Iar acasă, rudele dvs. pur și simplu nu au experiența necesară și, de multe ori, nu dispun nici de timp necesar.

Îngrijitoarea pentru persoanele bolnave în Chișinău poate sta cu persoana pe care o îngrijește atât pentru o perioadă de câteva ore, cât și să locuiască permanent cu ea. Acest lucru depinde de cât de mult timp îi pot acorda rudei cei apropiați. De asemenea, ajutorul unei îngrijitoare profesioniste este necesar în cazul în care persoanele nu au aptitudini de îngrijire a bolnavilor. Având în vedere necesitatea ce implică: de a trata escarele, de-a schimba scutecele și de-a face injecții. Pentru recuperarea în urma multor traume sau accidente vasculare cerebrale se necesită exerciții speciale și procedee de învățare de a merge și de a vorbi din nou. Și toate acestea urmează să fie făcute cu calm, fără iritare și nervi. În caz contrar, nimic nu se va reuși – persoana bolnavă se va simți ca o povară, frustrată și iritată. O asistentă medicală profesionistă va îndeplini totul în mod corect, profesional și calitativ.

Îngrijitoare Chișinău - daraban square

Ultimele postari ale lui Наталья Дарабан (vezi toate)