phone ‎+373 781 69 900 local_post_office turbotamd@gmail.com

SERVICII

SERVICII — Pensie pentru pacienții cu diabet

Pensie pentru pacienții cu diabet

Pacienții care suferă de diabet zaharat necesită un regim special și o nutriție adecvată, mai ales atunci când vine vorba de o persoană în vârstă. O dietă care are un efect direct asupra indicilor zahărului din sânge este esențială. Într-o casă privată pentru persoanele în vârstă „Zabota” creat toate condițiile necesare pentru a restabili și menține sănătatea diabetici.

Condiții de cazare și asistență medicală

Diabetul zaharat este o boală care necesită monitorizarea constantă și monitorizarea indicatorilor de sânge și a stării generale. Prin urmare, personalul pensiunii efectuează diagnosticarea regulată a secțiilor, monitorizează valorile glucozei din sânge și eficacitatea tratamentului propus.

Examinările zilnice ale pensiilor vă permit să identificați problemele apărute în stadiile inițiale și să luați cu promptitudine măsurile corespunzătoare, să ajustați cursul terapeutic. Angajații centrului sunt terapeuți cu înaltă calificare, endocrinologi capabili să ofere clienților servicii medicale la cel mai înalt nivel.

Rolul terapiei dietetice în tratamentul diabetului zaharat

Terapia dietetică este una dintre principalele domenii în lupta împotriva diabetului zaharat. De asemenea, ajută la prevenirea acestei boli, previne progresia procesului patologic.

La Pensiunea privată pentru persoanele în vârstă „ZABOTA” activează nutriționiști profesioniști, care dezvoltă un meniu separat pentru pensionari, cu diabet zaharat diagnosticat. Experții iau în considerare factori cum ar fi tipul de diabet zaharat, simptomele prezente, stadiul bolii, recomandările medicale. Atenția este acordată dorințelor, preferințelor gustului pacientului, astfel încât meniul este nu numai util, ci și variat și gustos.

Se demonstrează științific că opțiunea ideală pentru orice tip de diabet zaharat este o nutriție fracționată. Prin urmare, oaspeții iau alimente în porții mici, de cinci ori pe parcursul zilei. Astfel, este posibilă ajustarea proceselor de producere a insulinei proprii de către organism, reducând cantitatea de medicamente administrate.

În ciuda faptului că din dieta diabeticii sunt complet excluse alimentele cu conținut de zahăr, oaspeții nu suferă de acest lucru, deoarece cei mai buni bucătari și nutriționiști oferă în mod alternativ tratamente delicioase, cu conținut de îndulcitori, fructoză.

Respectarea regimului corect al zilei

La fel de important pentru menținerea sănătății fizice în diabetul zaharat și respectarea regimului zilei. În programul de reabilitare a pensiilor sunt incluse următoarele direcții:

  • fizioterapie;
  • drumeții zilnice în aer liber;
  • exerciții de gimnastică respiratorie;
  • educație fizică tratată;
  • medicamente, terapie de susținere.

Cursul de reabilitare, meniurile pentru fiecare oaspete sunt dezvoltate individual, ținând cont de starea de sănătate și de alte caracteristici ale cazului clinic. Cu o formă dependentă de insulină a bolii, personalul medical al pensiunii „ZABOTA” face injecții regulate în dimineața și seara, respectând cu strictețe intervalele de timp stabilite între injecții. Cu o formă tabletată de diabet zaharat, experții controlează ca pacientul să ia medicamentele prescrise în timp util, respectând doza stabilită.

Controlul medical, regimul, nutriția adecvată și activitatea fizică permit o îmbunătățire semnificativă a calității vieții și a stării de sănătate a diabeticilor.

Pensie pentru pacienții cu diabet - doctor img2 150x150
Богдан Громов
Специалист пансионата для пожилых людей "Забота"
Дата публикации: iulie 26, 2019