phone ‎+373 781 69 900 local_post_office turbotamd@gmail.com

SERVICII

SERVICII — Pensie pentru pacienții cu atac de cord

Pensie pentru pacienții cu atac de cord

Infarctul miocardic este o patologie cardiovasculară periculoasă, care este deosebit de frecventă în rândul persoanelor în vârstă. Această boală amenință consecințe grave, cum ar fi tulburările de conștiență, funcția de vorbire și este predispusă la recurență. Prin urmare, în timpul reabilitării, pacienții au nevoie de supraveghere medicală constantă, îngrijire competentă și asistență medicală, pe care le oferă pensiilor lor o pensiune privată pentru persoanele în vârstă „ZABOTA”.

Asistență medicală și diagnostic

Infarctul miocardic este o boală insidioasă și imprevizibilă. În cea mai mare măsură, patologia este periculoasă pentru riscurile ridicate de recidivă, atașarea bolilor concomitente. Pentru a identifica cât mai curând posibil posibil posibilele încălcări și pentru a lua măsurile corespunzătoare, Centrul monitorizează zilnic starea pacienților care au suferit un atac de cord.

Complexul de activități regulate de diagnosticare include:

  • măsurarea frecvenței pulsului;
  • ascultarea respirației;
  • măsurarea tensiunii arteriale;
  • urmărirea ritmului cardiac.

Specialiștii fac toți indicatorii în cardul pacientului, ceea ce permite monitorizarea dinamicii și monitorizarea gradului de eficacitate a tratamentului, precum și ajustarea cursului terapeutic, dacă este necesar. Această observație este importantă pentru prevenirea recidivelor și consecințelor infarctului miocardic și este imposibilă efectuarea acestuia acasă.

Recuperarea și reabilitarea

Sarcina specialiștilor constă nu numai în prevenirea recăderilor și complicațiilor infarctului miocardic, dar și în recuperarea maximă, creșterea calității vieții. Pentru a face acest lucru, se utilizează un program special de reabilitare, dezvoltat pentru o astfel de categorie de oaspeți, include următoarele direcții:

  • cursuri de educație fizică terapeutică;
  • efectuarea de exerciții concepute pentru a întări mușchiul inimii;
  • gimnastica respiratorie;
  • plimbări zilnice și efectuarea încărcării în aer liber;
  • terapia dietetică, care contribuie la stabilizarea greutății corporale a pacientului, care are un efect benefic asupra stării și funcționării sistemului cardiovascular.

Tratamentul medicamentos este obligatoriu. Pacienții care au suferit un infarct miocardic recent, sunt prescrise medicamente de întărire, cardiologice. Personalul medical se asigură strict că pacienții iau medicamente prescrise în timp util și respectă alte recomandări medicale.

Activitatea fizică, educația fizică terapeutică joacă un rol important pentru recuperarea cu succes. Din primele zile de reabilitare, pensiunile încep să facă drumeții în zona parcului adiacentă pensiunii, crescând treptat durata și kilometrajul acestora. Pe măsură ce vă recuperați, cursurile de gimnastică curativă, exercițiile de respirație sunt conectate la cursul de reabilitare. Nivelul optim de efort fizic este determinat de specialiști individual, luând în considerare toate caracteristicile unui anumit caz.

Beneficiile reabilitării în centru

Monitorizarea regulată a stării pacientului și furnizarea modernă de asistență medicală de urgență sunt greu de efectuat la domiciliu. Îngrijitorul poate oferi doar pacientului îngrijirea necesară și poate controla procesul de administrare a medicamentelor.

Într-o casă privată pentru vârstnici „ZABOTA” la problema reabilitării pacienților cu infarct miocardic se potrivesc complex și individual, fără a utiliza scheme standard. Este posibil nu numai să preveniți o posibilă recidivă, ci și să ajutați o persoană să se întoarcă la un stil de viață complet, obișnuit în cel mai scurt timp.

Pensie pentru pacienții cu atac de cord - doctor img2 150x150
Богдан Громов
Специалист пансионата для пожилых людей "Забота"
Дата публикации: iulie 26, 2019