phone ‎+373 781 69 900 local_post_office turbotamd@gmail.com

Articole

Articole — Caracteristici de îngrijire a igienei la vârstnici

Caracteristici de îngrijire a igienei la vârstnici

De foarte multe ori persoanele în vârstă se confruntă cu dificultăți, cu respectarea individual de igienă. Cauza sunt:

 • disabilități;
 • epuizarea;
 • slăbiciune musculară sau imobilitate;
 • tulburări cognitive;
 • psihice și somatice ale bolii.

La domiciliu este dificil de a asigura permanent de îngrijire și supraveghere pentru menținerea igienei persoanele în vârstă. Pensiunea „ZABOTA” starea de пансионеров de a fi spionat de profesioniști. Ei înconjoară oaspeții grijă și asigură îngrijirea competentă.

De zi cu zi a procedurilor de igienă

De la pensiune pentru a menține starea de sănătate a pacienților este folosit programul obligatorii de igienă proceduri:

Igiena cavității bucale – îngrijirea dentare, ortopedice structuri (poduri, proteze), menținerea sănătății gingiilor este o condiție importantă pentru digestie normală și de prevenire a bolilor stomatologice. Personalul vă ajută пансионерам speli pe dinți, să aibă grijă de proteze și de timp pentru a le scoate/pune.
Îngrijirea părului mulți oameni în vârstă care se confruntă cu dificultăți produsă de periere a părului, de spălare cap, menținerea unei coafuri. Personalul pensiunii le ajută să aibă grijă de părul, să mențină curățenia și sănătatea părului.
Curatare urechi – la persoanele în vârstă frecventă problemă este educația sulfuroase blocajele de trafic. Ei nu numai ca reduc acuitate a auzului, dar, de asemenea, pot provoca orl-boli. Personalul vă ajută cu grijă și cu atenție elimina impuritățile și pentru a monitoriza starea canalului auditiv.
Curățarea căilor respiratorii cu vârsta pot marca diferite încălcări ale transportului de mucus. Aprofundată de curățare nazală, fără risc de deteriorare a mucoasei ajută la evitarea problemelor de respirație.
Igiena intimă – personalul pensiunii urmărește respectarea igiena intimă, ajută la menținerea curățeniei organelor genitale de pat bolnav și persoanele cu tulburări cognitive. În sfera de servicii include schimbarea scutecelor, setați pat și lenjerie de corp, ajutor, atunci când vizitează toaletă.

În afară de zi cu zi de igienă a procedurilor de matur pensiunea nevoie și în mod regulat уходовых evenimente.

Caracteristici de îngrijire a igienei la vârstnici - 342371956d34ca48452e10edb2dce23a

Rutine regulate

Personalul pensiunii menține în mod regulat igiena și aspectul pensiunilor lor. O dată (și dacă este necesar mai des) pe săptămână:

 • proceduri de baie – pensionarul vizitează baia cu personalul, face un duș sau o cadă; lenjeria de pat este schimbată în una curată, iar patul este confecționat cu atenție, cu excepția aspectului de pliuri, cute;
 • îngrijirea unghiilor – unghiile sunt tăiate după cum este necesar și tratate cu agenți antifungici speciali;
 • îngrijirea părului – oaspeților li se oferă o tunsoare, o coafură (în funcție de sexul bordului) și, la cerere, colorarea părului;
 • îngrijirea pielii feței și corpului – personalul folosește creme și uleiuri speciale pentru a menține starea pielii;
 • bărbieritul – bărbații sunt bărbieriti cu un aparat de ras de siguranță, după cum este necesar.

Pe lângă procedurile standard de igienă și îngrijirea periodică a oaspeților sănătoși, pensiunea ZABOTA oferă îngrijiri de specialitate pentru pacienții cu paturi și persoanele cu dizabilități. Acestea includ:

 • măsuri pentru prevenirea plăgilor sub presiune;
 • înlocuirea regulată a scutecelor;
 • utilizarea medicamentelor anti-decubit.

Profesionalismul, răbdarea, compasiunea permit angajaților pensiunii TURBOT să devină adevărați „îngeri păzitori” și prieteni buni pentru toți pensionarii. Grija pentru curățenie, sănătate mentală și fizică este principiul și motto-ul principal al personalului pensiunii. Persoanele în vârstă se simt confortabil în pensiune, sunt înconjurați de grijă și căldură.

Caracteristici de îngrijire a igienei la vârstnici - doctor img2 150x150
Богдан Громов
Специалист пансионата для пожилых людей "Забота"
Дата публикации: iulie 26, 2019