phone ‎+373 781 69 900 local_post_office turbotamd@gmail.com

SERVICII

SERVICII — Pensie privată pentru persoanele cu handicap

Pensie privată pentru persoanele cu handicap

Persoanele cu dizabilități care și-au pierdut capacitatea de muncă au nevoie de supraveghere constantă și de asistență terță parte. Rudele care lucrează adesea nu au capacitatea de a acorda atenție celor dragi, cu atât mai mult pentru a oferi asistență medicală. Anumite cunoștințe și abilități sunt necesare pentru a avea grijă de astfel de persoane.

Soluția optimă va fi adresarea la Pensiunea privată „ZABOTA”, care oferă cazare persoanelor cu dizabilități în categoria de vîrstă de la 18 ani. În această instituție specializată sunt create toate condițiile pentru asigurarea siguranței, confortului oaspeților cu dizabilități. Fiecare persoană este garantată asistență medicală și psihologică, atitudine de îngrijire, îngrijire profesională.

Program pentru persoanele cu handicap

Pensiunea „ZABOTA” oferă pensiilor cu dizabilități și nevoi speciale următoarele tipuri de servicii:

 • proceduri de reabilitare( educație fizică terapeutică, fizioterapie, masaje, gimnastică respiratorie);
 • cazarea în camere dotate cu mobilier și tehnică, în special pentru persoanele cu handicap și bolnavii culcați;
 • plimbări regulate în aer liber;
 • organizarea de activități de agrement interesante și distracție liberă;
 • ajutor în efectuarea procedurilor igienice, schimbarea hainelor, deplasarea pe teritoriul pensiunii;
 • supravegherea non-stop a îngrijitorilor (înlocuirea scutecelor, îngrijirea meselor etc.));
 • monitorizarea regulată a stării fizice a clienților;
 • examinări și consultări ale specialiștilor de profil — terapeuți, endocrinologi, chirurgi;
 • acordarea ajutorului psihologic;
 • curățenie zilnică în interior, dezinfectare, ventilație;
 • înlocuirea săptămânală a lenjeriei.

Pentru oaspeții cu dizabilități, un dietetician profesionist face un meniu special, care implică o masă de cinci ori pe zi, cu includerea calciului și a vitaminelor, luând în considerare preferințele gustului, dorințele pacientului, precum și recomandările medicale.

Despre beneficiile Centrului

Starea la pensiune permite unei persoane să primească îngrijiri medicale și îngrijire competentă la cel mai înalt nivel. În această instituție activează doar specialiști cu experiență și cu înaltă calificare. Pensiunea este amenajată astfel încât persoanele cu dizabilități să se simtă cât mai confortabile și mai sigure posibil. În centru există un lift pentru scări și un verticalizator. Coridoarele, băile sunt dotate cu rampe speciale și balustrade.

De asemenea, un punct important este faptul că specialiștii Centrului oferă sprijin psihologic, ajutând la scăderea stărilor depresive, a temerilor, a sentimentelor de singurătate. Pensiunile conduc un stil de viață complet, făcând plimbări, participând la evenimente culturale și de masă, comunicând în grupuri de interese.

Din păcate, chiar și cea mai profesionistă Asistentă medicală nu este capabilă să ofere asistență deplină unei persoane cu dizabilități. Astfel de oameni suferă adesea de singurătate, devin o povară pentru rude, ceea ce afectează negativ starea fizică și psiho-emoțională.

Abordarea individuală a fiecărui pensionar este unul dintre avantajele cheie ale centrului „ZABOTA”, care îl alocă favorabil pe fundalul altor instituții specializate de acest profil. Adresându-vă la pensiune, puteți fi siguri că persoana iubită va fi înconjurată de atenție, căldură, va oferi ajutorul necesar. În prealabil, puteți vizita centrul, puteți comunica cu personalul, puteți evalua condițiile de trai, puteți pune întrebări interesante.

Pensie privată pentru persoanele cu handicap - doctor img2 150x150
Богдан Громов
Специалист пансионата для пожилых людей "Забота"
Дата публикации: iulie 26, 2019