phone ‎+373 781 69 900 local_post_office turbotamd@gmail.com

Articole

Articole — Îngrijire competentă pentru pacienții la pat

Îngrijire competentă pentru pacienții la pat

O persoană care este rănită sau are o patologie care îi restricționează activitatea fizică necesită nu numai terapia medicamentoasă, ci și îngrijirea și întreținerea profesională. Foarte des este imposibil să creezi condiții adecvate acasă – să instalezi echipamente speciale, mobilier, să ai grijă regulat de igienă și condiții fizice, să monitorizezi implementarea recomandărilor și a rețetelor medicale.

În acest caz, cea mai bună și, uneori, singura soluție posibilă este plasarea unei persoane într-o instituție specializată. Pensiunea privată „ZABOTA” garantează pacienților cu paturi confort și îngrijire în fiecare zi, fără întreruperi în weekend și de sărbători.

Îngrijire competentă pentru pacienții la pat - pic1

Beneficiile de îngrijire la pensiune

Tot personalul pensiunii – de la doctor si la asistente au mare experienta cu лежачими bolnavi, cunoștințe speciale în efectuarea manoperelor medicale, acordarea de asistență de urgență. În afară de îngrijire a pacientului este important de sprijin psihologic. Lungă boală, capriciile în vârstă a pacientului poate provoca iritații, eșecurile, intoleranță. Pensiunea pacientul va fi întotdeauna înconjurat de atenție, compasiune, căldură. El va fi asistat de un psiholog.

Grijă total de pat bolnav

Serviciile oferite de pensiune includ grijă total лежачими bolnavi:

 • executarea necesare igienice tratamente – de îngrijire a pielii, a părului, a cavității bucale;
 • zilnic (sau mai frecvent, dacă este necesar), schimbarea lenjeriei de pat;
 • schimbarea scutecelor de unică folosință lenjerie de pat;
 • de ajutor în timpul meselor;
 • ajutor la înfăptuirea naturale va;
 • prevenirea escarelor;
 • monitorizarea stării pacientului;
 • menținerea curățeniei spațiilor – zilnic, curățare umedă;
 • controlul executării prescripției medicului.

Cameră grav bolnavi пансионеров echipate cu dispozitive speciale, în condiții de siguranță și confortabil de mobilier, paturi multifuncționale. Spațioase, luminoase, confortabile de la premisa vă permit să mutați cu ușurință cu rotile. În camere este creat de un anumit nivel de iluminare, în funcție de boală, este susținută de confort, temperatura și nivelul de umiditate se efectuează de către fluxul de aer proaspăt. De două ori pe zi пансионеров pe scaune cu rotile ies în grădină pentru plimbări în aer liber.

Pentru a boarder nu m-am simțit destul de neputincios, îi dau posibilitatea de a face ceva de unul singur – pentru a regla poziția de capul patului, muta/desface perdele, activa/dezactiva de iluminat. Pentru aceasta există un sistem automat de control de la distanță cu telecomanda. Chiar destul de fix de o persoană va fi capabil de a face mișcare minimă – faceți clic pe butonul.

Îngrijire specială

Presupune îngrijire medicală, în conformitate cu boala, activitățile de reabilitare, prevenirea stagnare a fenomenului și a bolilor cauzate de lungă durată неподвижностью. Specialiștii de la pensiunea „ZABOTA”:

 • monitorizează consumul de medicamente, a pus injecții și perfuzii;
 • se efectuează măsurătorile tensiunii arteriale și a nivelului de zahăr în sânge;
 • efectuează masaj, proceduri fizioterapeutice;
 • gimnastica.

Nutritionistii constituie o dieta speciala si un modul de alimentare, având în vedere prezența de boli GASTRO-intestinale, dereglarea proceselor metabolice, endocrine patologie și lipsa de efort fizic. La întocmirea meniului пятиразового de alimentare se ține cont de dorințele пансионеров. În ospeție la care locuiesc pot veni rude și prieteni. Vizitele vor fi aprobate de conducerea pensiunii, deoarece îmbunătățesc starea de spirit și starea de sănătate a bolnavilor.

Pentru a determina culcat a pacientului în pensiune „ZABOTA” este foarte simplu – suficient pentru a colecta un pachet minim de documente medicale, extrase și analize. Cu rudele încheie contractul. Pentru a afla toate întrebările despre sejururi, funcție de disponibilitate și regulile de întocmire suficient pentru a lăsa o cerere pe site sau sunati datelor disponibile, acolo numere de telefon.

Îngrijire competentă pentru pacienții la pat - doctor img2 150x150
Богдан Громов
Специалист пансионата для пожилых людей "Забота"
Дата публикации: iulie 5, 2019