phone ‎+373 781 69 900 local_post_office turbotamd@gmail.com

SERVICII

SERVICII — Îngrijirea profesională a persoanelor în vârstă

Îngrijirea profesională a persoanelor în vârstă

Îngrijirea vârstnicilor este o sarcină dificilă și responsabilă. Odată cu vârsta, o persoană slăbește, începe să se îmbolnăvească și devine neajutorată. De regulă, grija pentru el cade pe umerii rudelor, dar din cauza ocupării forței de muncă mari, necesitatea de a face bani, de a rezolva problemele familiale, ei nu sunt capabili să acorde atenția cuvenită și cantitatea necesară de timp pentru cei dragi. Cea mai bună opțiune pentru a rezolva problema este de a angaja o asistentă medicală sau de a contacta o pensiune privată pentru persoanele în vârstă „ZABOTA”.

O pensiune privată sau o asistentă medicală?

Din ce în ce mai mulți oameni, alegând între o asistentă medicală și o pensiune privată, se opresc la ultima opțiune. O mulțime de asistente medicale nu au studii medicale superioare, îndeplinesc un cerc limitat de responsabilități, iar într-un centru bun lucrează doar medici profesioniști cu o mulțime de experiență.

Pentru Pensionari, se dezvoltă o vitamină specială și cu un conținut ridicat de calciu, deoarece dieta unei persoane în vârstă este oarecum diferită de cea obișnuită. Este necesar să se ia în considerare recomandările medicului pentru diferite probleme de sănătate.

O altă problemă majoră, care permite soluționarea adresării la Pensiunea privată „ZABOTA” – un sentiment de singurătate, asocializare, cu care se confruntă majoritatea bătrânilor. Lipsit de posibilitatea de a ieși afară, cercul său de comunicare este limitat la membrii ocupați ai familiei și îngrijitorul, începe să se simtă inutil, devine deprimat, își pierde interesul în viață.

Stau la pensiune oferă o oportunitate unică de a comunica cu colegii, personalul, face noi prieteni. Ei primesc ajutor psihologic calificat, rudele își pot vizita rudele în mod regulat, în orice moment convenabil. Angajații au grijă de organizarea de activități de agrement interesante, interesante și diverse pentru discipolii lor. Ca urmare, Pensiunea dobândește din nou un gust pentru viață, începe să experimenteze emoții pozitive, primește noi impresii.

Despre beneficiile pensiunii

Pensiunea privată „TURBOTA” are avantaje incontestabile:

  • personal de înaltă calificare, cu experiență, grijuliu;
  • transport convenabil;
  • condiții confortabile de trai, cât mai aproape de casă;
  • locație într-o zonă ecologică, într-o locație pitorească;
  • îngrijire non-stop;
  • asistentele profesionale;
  • acordarea asistenței medicale și psihologice necesare;
  • programe de reabilitare pentru bolnavii culcați, persoanele cu dizabilități, persoanele care au suferit intervenții chirurgicale, traumatisme severe, infarct miocardic, accidente vasculare cerebrale;
  • prețuri accesibile.

Rudele unei persoane în vârstă pot verifica independent condițiile de trai confortabile, vizitând în prealabil Pensiunea, punând întrebări personalului, medicilor despre cursul terapiei.

Atitudinea față de oaspeți

Personalul pensiunii, începând de la medici și terminând cu personalul de exploatare, nu doar îndeplinesc atribuțiile directe, dar și încearcă să-i înconjoare fiecare пансионера atenție, căldură sufletească grijă, ceea ce este important pentru persoanele în vârstă. Personalul experimentat tolerează și tolerează schimbările bruște ale dispoziției, iritabilității, nervozității secțiilor sale, deoarece pentru mulți seniori, schimbările în caracter și instabilitatea psihoemoțională sunt una dintre caracteristicile inevitabile ale vârstei.

În pensiunea „ZABOTA” au fost create toate condițiile, astfel încât rudele mai în vârstă să nu-și poată trăi doar vârsta, ci să se bucure de viață, să primească tratament și îngrijire competente.

Îngrijirea profesională a persoanelor în vârstă - doctor img2 150x150
Богдан Громов
Специалист пансионата для пожилых людей "Забота"
Дата публикации: iulie 26, 2019