‎+373 781 69 900 zabota.moldova@gmail.com Str. Bernardazzi, 12, mun. Chișinău

Îngrijirea unui pensionar într-o pensiune

Te-ai gândit dacă vei putea organiza o îngrijire decentă pentru o persoană iubită în vârstă?

Dacă o persoană are nevoie de o monitorizare constantă a stării sale și de respectarea recomandărilor medicilor, de asistență în rezolvarea problemelor economice de zi cu zi, rudele încep din ce în ce mai mult să se încline în favoarea asigurării îngrijirii unui pensionar într-o pensiune. Acasă, este foarte dificil să se facă față tuturor lucrurilor, deoarece copiii sunt forțați să fie sfâșiați între muncă, familiile lor și nu au întotdeauna posibilitatea de a dedica suficient timp bătrânului.

Persoanele în vârstă se pot confrunta cu o varietate de probleme grave, cum ar fi diabetul, demența, consecințele atacului de cord, accidentului vascular cerebral, leziunilor, bolii Alzheimer. Toate acestea necesită îngrijire zilnică specializată, ajutor în treburile casnice și în efectuarea procedurilor de igienă.

Îngrijirea unui pensionar într-o pensiune este prevederea următoarelor condiții:

  • nutriție dietetică completă;
  • kinetoterapie și proceduri fizioterapeutice;
  • sprijin psihologic și asistență pentru persoanele cărora le este greu să se pună la punct cu propria lor neajutorare;
  • organizarea comunicării și a timpului liber.

Tot personalul pensiunii „Zabota” va avea grijă de bătrânii tăi ca și cum ar fi rudele lor. Aici vor fi înconjurați de atenție, căldură și îngrijire.

Îngrijirea unui pensionar într-o pensiune include în mod necesar plimbări în aer printr-o zonă bine îngrijită, examinarea  zilnică de către un medic, măsurarea presiunii, activități și activități interesante. Organizăm petreceri de ceai, sărbătorim sărbătorile și zilele de naștere, la care participă rudele pensionarilor.

O alimentație bună este importantă pentru sănătatea persoanelor în vârstă. Corpul lor are nevoie de vitamine, minerale, alimente preparate cu o cantitate minimă de sare. Nutriționistul și bucătarul nostru iau în considerare dorințele oaspeților și sunt întotdeauna gata să-și pregătească mâncărurile preferate.


Îngrijirea unui pensionar cu deficiențe de vedere într-un azil de bătrâni

Odată cu deteriorarea vederii, viața unei persoane se schimbă foarte mult – pierderea locului de muncă, restricționarea comunicării, incapacitatea de a face ceea ce îi place, singurătatea – toate acestea nu fac viața mai confortabilă și mai interesantă. Rudele încearcă să faciliteze viața și viața unei astfel de persoane, dar nu știu cum să-l ajute și ce să facă.

Îngrijirea unui pensionar cu deficiențe de vedere într-un azil de bătrâni implică utilizarea unor programe speciale care ajută persoanele cu deficiențe de vedere să se implice în realizarea de sine, să găsească hobby-uri, hobby-uri, interese. Aceștia participă activ la toate activitățile din pensiune, comunică cu colegii, sunt implicați în terapia exercițiilor fizice.

Pentru a elimina riscul de căderi și răniri la pensionari, spațiile sunt dotate ținând cont de nevoile acestora. Balustradele, rampele, acoperirile antiderapante de pe podea, camerele spațioase fac ca traiul cu noi să fie confortabil și sigur.

Dacă trebuie să plecați o perioadă, ne puteți încredința, de asemenea, îngrijirea unui pensionar cu deficiențe de vedere într-un azil de bătrâni. Garantăm servicii profesionale și o bună îngrijire.

Îngrijirea unui pensionar într-o pensiune - uhod za slabovidyashhim pensionerom v dome prestarelyh

Îngrijirea unui pensionar într-o pensiune - daraban square